3 Mart 2019 Pazar

Kelime-Bul.com Çok Yakında...

Çok yakında hizmetinizde olacak olan www.kelime-bul.com sitemizi sizlere tanıtmak istedim. Eğer önerileriniz veya sorularınız varsa yorum kısmına yazmanız yeterlidir.

Kelime-Bul.com , Türkçe kelime arşivine sahip olarak kelime ve kelime dağarcığınızı geliştirmeye teşvik eden ve oyunlarla öğrenebileceğiniz bir eğitici kelime sitesidir. 

Kelimeler, insanlar arasındaki iletişimi sağlayan en önemli parçadır. Harflerin belirli bir düzen içerisinde bir araya getirilmesiyle kelimeler oluşur. Günlük yaşamımızda kullandığımız birçok Deyim, Atasözü veya Eş Anlamlı Kelime vardır. Çoğu zaman bir kelimenin anlamını hatırlayamayabilir ya da bilemeyebiliriz. Bulmaca çözerken ne kadar uğraşsak da aklımıza aradığımız kelimeler gelemeyebilir. Bu gibi durumlarda kolay ve hızlı bir şekilde yardım alabileceğiniz , güvenilir site sayısı sınırlıdır. Bu yüzden kelime-bul.com , aklınızdaki soru işaretlerini gidermek için her zaman yanınızda... 

Bu kelimeleri harflerinden yola çıkarak " Harf İle Biten, Harf İle Başlayan ve Harf İçeren " bölümlerinden bulabilir, bulduğunuz kelimenin anlamını bilmiyorsanız; " Kelime Anlamı Nedir? " bölümünden anlamına bakabilirsiniz. Bu bölümde kelimeyle ilgili detaylara da ulaşabilirsiniz. Ayrıca " Anagram Bulmaca" kısmından harflerin yerlerinin değiştirilmesiyle türetilen yeni kelimeleri de görebilirsiniz. Bu kelimeleri " Kelime Oyunları " bölümündeki oyunlarımızda veya " Bulmaca , Scrabble " gibi bölümlerde de kullanabilirsiniz. 

Bulmaca kısmında dilediğiniz tarzda bulmaca çözebilir; Scrabble bölümünde Türkçe / İngilizce Scrabble oynayabilir veya Scrabble' ın nasıl oynandığına dair bilgileri ve kuralları " Scrabble Nasıl Oynanır?", " Scrabble Yardım " bölümünden öğrenebilirsiniz. Ayrıca yılbaşılarının vazgeçilmezi olan Tombala' yı da sayfamızda bulabilirsiniz. 

Zeka Oyunları, beceri kazanmanın ve kazandırmanın en yaygın ve en eğlenceli yoludur. Kelime oyunları dışında " Zeka Oyunları " seçeneğimiz de bulunmaktadır. Eğitsel oyun bağlamında önemli bir yere sahip olan birçok Zeka Oyununu bu kısımdan oynayabilirsiniz. 

Burçlar kişinin hareketlerini, kişiliğini ve diğer özelliklerini belirler ve bu gök cisimleri insanın yaşamındaki olayları günden güne etkiler. Sayfamızda 12 burcun da yorumlamaları günlük olarak bulunmaktadır. Burcunuzla ilgili olarak merak ettiğiniz her şeyi güncel olarak sayfamızda bulabilirsiniz. Buna ilaveten eğer rüya tabirlerinizi merak ediyorsanız sitemizin " Rüya Tabirleri " bölümünde arama kısmına yazabilir veya harf seçeneğiyle arama yapabilirsiniz. 

Gençlik Dili ; gençlerin arasında oluşan bir jargondur. Bu kelimeleri anlamak zordur. Bu sebeple bu jargon için ayrı bir sözlük ihtiyacı doğmuştur. " Gençlik Dili " bölümünden bu dille ilgili terimleri ve bu terimlerin anlamlarını bulabilirsiniz. Ayrıca, eğer sözlüğe eklenmesini istediğiniz bir kelimeniz varsa yorum kısmına kelimeyi ve anlamını yazarak bize gönderebilirsiniz! 

Tüm bu özelliklerimizle beraber hedefimiz, kullanıcılarımıza en doğru bilgiyi, en kolay yoldan ulaşmasını sağlayıp; zeka oyunları, kelime oyunları ve kelime bulma bağlamında, eğlenerek öğreten Türkiye' nin önde gelen sitesi olmaktır. Okuduğunuz için teşekkür ederim...

8 yorum:

  1. aaaaa valla mııı ne güzel bişiiii yaaa :)

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun...kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  3. koydum kiii son yazısımaa :)

    YanıtlaSil
  4. blogunuzu yeni keşfettim ve sizi izlemeye aldım sizi de bloguma bekliyorum :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.