8 Haziran 2019 Cumartesi

Sizde Konuk Yazar Olabilirsiniz!

Herkese yeniden merhaba. Yeni sitemiz olan www.kelime-bul.com' da artık siz de blog bölümünde konuk yazar olarak yazılarınızı paylaşabilirsiniz. 

Makale yazmayı çok seviyorsanız, yazılarınızın paylaşılmasını ve diğer kullanıcılarımıza bilgilerinizi paylaşmak istiyorsanız Blog bölümümüzden Konuk Yazar olarak yerinizi alabilirsiniz. Özellikle özgün olan yazıları en kısa sürede sitemizde bulunan Blog bölümünden paylaşmış olacağız. Yazılarınızı göndermenin şartlarından biri özgün olmasıdır. Kendinize ait bir yazı olup herhangi bir yerden alıntı olmamalıdır. Yazılarınızda bir kişiye hakaret edici kelimeler kullanılmamalı, yazım ve noktalama işaretlerine dikkat edilmelidir. Sitemizde bulunan İletişim bölümünden bize yazılarınızı mail adresimizden gönderebilirsiniz. Böylece kullanıcılarımıza bir konuda bilgilerinizi veya düşüncelerinizi en kısa yoldan ulaştırabilirsiniz. Her hafta yayınladığımız Kitap Önerileri, Güncel Haberler ve Kelime-Bul Blog bölümlerimizde bulunan yazılarımızı okuyabilir veya arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Anlamını bilmediğiniz kelimeleri de ''Kelime Anlamı Nedir?'' bölümünden yardım alabilirsiniz. İyi Yazmalar...

12 yorum:

  1. harika bir imkan ve fikir bu canım bayıldım teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben yorumunuz için çok teşekkür ederim.

      Sil
  2. Yazmak isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizi de bekleriz...

      Sil
  3. tımıms bunu duyurayım :)

    YanıtlaSil
  4. duyurduum cansın bebeeee :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir uygulama, bilgilendirme için teşekkür ederim İrem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için asıl ben teşekkür ederim. Sizi de bekleriz.

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.