20 Aralık 2020 Pazar

Kitapseç'ten Aldığım Kitaplar #1

Herkese yeniden merhaba. Bugün alışveriş serimize bir yenisi ekleniyor. Ama bu sefer Kitapseç'ten. Aslında kitap alışverişlerimi BKM'den yapıyordum. Fakat kardeşlerimin alacağı kitaplar ve para puanları yıl sonu olmadan harcamak için Kitapseç'ten yaptım.

Açıkçası kitapların eve ulaşması tamı tamına bir buçuk hafta sürdü. Yoğunluktan mı bilemem ama gerçekten çok geç geldi. Hatta siparişi iptal edip BKM'den almaya karar vermiştim ki kargoya verilmişti bile. Bir de müşteri hizmetleri kötü. Bana mı denk geldi diye araştırma yaptım fakat 'şikayetvar' birçok şikayet yazılmıştı. Ayrıca siparişinizi iptal etmek olanaksız. Arıyorsunuz ve maalesef ulaşamıyorsunuz. Gerçekten çok sinir bozucu. En azından sitede bir bölüm olmalı iptal etmek için. O da yok.

Bir buçuk haftada gelen kitaplarımız bunlar. Test kitapları da vardı. Onları ayırdım ve okuma kitaplarını sizlerle paylaşmak istedim. Bu kitapları kardeşlerim İlayda ve Aleyna seçti. İlayda okuduklarını özellikle de Feminist Manifesto'sunu ve Kendine Ait Bir Oda'yı ''Panda Sohbetleri'' adı altında bizlerle paylaşacak. Yine çok güzel yazılar geliyor. Paulo Coelho'nun Veronika Ölmek İstiyor; Virginia Woolf'dan Kendine Ait Bir OdaChimamanda Ngozi Adichie'den Feminist Manifesto'sunu Kitapseç'ten aldım. Üç kitap da birbirinden özel kitaplar. Eğer ne okusam diye düşünüyorsanız bu kitapları size öneririm. En kısa zamanda da incelemeler gelecek.

Bu arada kitabım bu hafta basıma geçiyor. En kısa zamanda sizlerle bulaşacak. Gönderdiğiniz mesajlar, verdiğiniz destekler için çok teşekkür ederim. Ayrıca yayınevleri ve kitap basımı için size efsane bir yazı hazırlıyorum. Kitap bastırmak isteyenler ya da ne gibi süreçlerin olduğunu merak edenler bu yazıyı kaçırmasın. Bir iki güne hazır olup sizlerle paylaşacağım. Kendinize çok iyi bakın, kitapla kalın.

25 yorum:

  1. bende kendine ait bir odayı almıştım geçen daha okuyamadım beraber başlaya biliriz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Tabii ki çok güzel olur. 🤩

      Sil
  2. Merhaba

    Bloggerlar olarak telegram grubunda buluştuk, yazılarımızı ordan paylaşıyoruz, daha fazla kişiye ulaşıyoruz. Telegramda kimseye numaranızı vermiyorsunuz zaten google plus grupları gibi düşünün. Grubun adı Blogger Türkiye. Eğer katılırsanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Tabii ki katılırım neden olmasın. 🤗🤩

      Sil
  3. veronika ölmek istiyor güzel bir kitaptı, keyifli okumalar ...

    YanıtlaSil
  4. Keyifli okumalar diliyorum. Kitabın için de hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

      Sil
  5. Benim de sınav döneminde kardeşim var Kitapseç'in test kitabı, deneme indirimlerinden çok şey aldık. Hiç kitaplara bakmamıştım ama oradan. Yazınızı da merakla bekliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda gelecek. :)

      Sil
  6. Kendine ait bir odayı ben de aldın ama nedense onu okumak için doğru zamanı bulamıyorum ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Belki bugündür. :)

      Sil
  7. kitabın için oleeey :) feminist manifesto ya bakayııım :)

    YanıtlaSil
  8. Kendine Ait Bir Oda da çok güzel bir kitaptı. İncelemelerini okuyacağım :)

    YanıtlaSil
  9. Yeniden geldim bu defa bu konuda dertli olarak :) Kitap siparişleri bazen 3 haftayı bulabiliyor bunun nedeni de aşırı siparişmiş çoğu kitap stokta kalmıyormuş ben kitapyurdundan alıyorum puan birikiyor diye puanlar çok düşük ama. Belki kitapseç daha iyidir bakayım. Virgina Woolf'u okudum öyle aman aman bir kitap değil ama fena değildi, hevesini kırmayıp spoiler veremeyceğim umarım beğenirsin. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle kitap siparişleri için BKM'yi öneririm. Hem hızlı hem de diğerlerine göre daha ucuz.

      Sil
  10. Kitabın hayırlı olsuuun <3 Ben kitap alışverişi için Amazonu kullanıyorum hem daha hızlı hem de fiyatları çok uygun, tavsiye ederim. Kendine Ait Bir Oda'yı ben çok sevmiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve tavsiyen için çok teşekkür ederim.

      Sil
  11. Yorumun, önerilerin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Diğer siteleri de deneyeceğim. Belki de bana denk gelmiştir diye tahmin ediyorum. Açıkçası bende de BKM'de hiçbir sorun olmadı. Karışık. :)

    YanıtlaSil
  12. Kendine Ait Odayı okumak istiyorum. :)

    YanıtlaSil
  13. Güzel bir liste olmuş İrem Can. Umarım hepsini en kısa zamanda okursunuz.:)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.