1 Haziran 2019 Cumartesi

Saçlarında Soru İşaretleri | Sevim Ak

Herkese yeniden merhaba. Bugün 1 Haziran ve yaza yavaş yavaş girmiş bulunmaktayız. Yaz demek bol bol kitap okumak demektir bence. Ben de kitap okumaya yeni yeni başlayacak küçük dostlarımıza kitap önerilerinde bulunmak istedim. Aralarında en çok beğendiğim ve kitaplarını hayranlıkla okuduğum Sevim Ak'tan Saçlarında Soru İşaretlerini sizlere sunmak istedim. Eğer kitabı okuduysanız ve Sevim Ak'ın başka kitaplarını öneriyorsanız bizlere yorumlar bölümünden paylaşabilirsiniz. 

Can Çocuk Yayınevi'ni gerçekten en beğendiğim yayınevlerinden birisidir. Hem yazarlarından hem de kitabın tasarımı ilgi çekici. Kitap sizi kendinize çekiyor. Özellikle böyle şirin hikayeleri daha çok Can Çocuk'tan almayı tercih ediyorum. Size de tavsiye ederim. Gelelim kitaba. Sevim Ak'ın üslubu gerçekten her çocuğun anlayacak tarzda. Kelimelerin kullanışı, karakterlerin özellikleri bir peri masalı gibi. Okurken kitaba dalmamak mümkün değil. Kitabın konusu ise Mert adında bir çocuğun para bozdurmak için babasının dükkanından çıkması ve bir daha geri dönmemesini anlatmaktadır. Aynı zamanda Mert'in kayboluşunun öyküsünü hem ailesinin hem de kendi ağzından dinlemekteyiz. Kitap okumaya yeni başlayacak küçük arkadaşlarımıza ideal bir kitap. Ama ben yinede her gördüğüm zaman Sevim Akın'ın kitaplarını kaçırmadan okuyorum. Bence her yaştan okunması gerekilen bir yazar. İyi Okumalar!


6 yorum:

  1. İrem; öneri için çok sağol, mutlaka okuyacağım 😊

    YanıtlaSil
  2. kitap okumuyorum ama böyle giderse sayenizde başlayacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu... Bence de hemen başlamalısınız! 😁

      Sil
  3. sevim ak sevilmez muuuu :) isimlerini hatırlamıyom amağğğ :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.