1 Aralık 2017 Cuma

Renkli Düşler Sahnesi - Gökkuşağı Tutulması | Meryem Nart

Meryem Nart'ın ilk basılı kitabı olan Renkli Düşler Sahnesi ' ne hoş geldiniz!
Modern Külkedisi Masalına Hoş Geldiniz…
Hayat sana limon veriyorsa limonata yap derler. Pelin ise limonata yapmak yerine kendi gökkuşağına bir renk daha eklemeyi tercih eder ve külkedisi olarak anıldığı şu hayatı renkli düşlerle dolu bir sahneye çevirir.
Yatılı okulda okuyan liseli bir genç kızken, Kırmızı Başlıklı Cadı dediği üvey kardeşi yüzünden kendisini bir anda, yıllar önce kaçtığı Zümrüt Evleri'nde bulur. Uzakta kalan dostlarının hasreti, sınav telaşı, ilk aşk ve açığa çıkması gereken sırlar derken, tüm bu sıkıntılarla baş edebilmenin en güzel yolunun onlarla oynamak olduğunu keşfeder.
Peki, sen bu eğlence ve dostluk dolu renkli düşler sahnesi'nde bir izleyici olmaya hazır mısın?
Meryem Nart'ın ikinci basılı olan kitabı da bir o kadar eğlenceli...
Modern külkedisi masalı devam ediyor!
Pelin renkli düşlerini sahnelediği dünyada basit bir külkedisi olmadığını herkese göstermişti. Sahip olduğu arkadaşlarını geride bırakıp zümrüt evleri’ne döndüğünde, oranın bıraktığı gibi olmadığını keşfetmiş, yeni dostlar edinip, aşka yelken açmıştı.
Tanıdığını sandığı prensinin sırları ortaya çıktığında ise Pelin'in etrafındaki renkler tek tek solmaya başlar. Yalan ve gerçekler birbirine karıştığında, kendini bir anda renkli düşler sahnesinden koparılırken bulur.
 VE ARTIK GÖKKUŞAĞI TUTULMASI BAŞLIYORDU!


2 yorum:

  1. pek sempatik geldi bana kıtaplar, okuyabilirim, ama okunmuyor yaa yorumlar, pembe üzeri beyaz okunmuyooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet ben de fark ettim en kısa sürede düzelteceğim :) Önerin için sağol :)

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.