7 Haziran 2018 Perşembe

Adele | Chas Newkey Burden

Şarkıları dünya müzik listelerinde aylarca bir numarada kaldı. Albümleri milyonlar sattı ve ödül üstüne ödül kazandı. Son elli yıl içinde, single ve albüm listelerinin ilk beşine aynı anda iki eseriyle girebilen tek sanatçı olmayı başardı.

Tüm bunlar, onun genç yaşta kazandığı müzikal başarılarına dair bilinenler... Peki sahne ışıklarının arkasındaki tanımadığımız Adele kim ve gündelik hayatında nasıl biri? Şöhretin beraberinde getirdiği zorluklara ayak uydurabildi mi? Yaşamında ve bestelerinde iz bırakan insanlar kimlerdi? Hedeflerine emin adımlarla ilerlerken ne gibi bedeller ödemek zorunda kaldı?


Kendine özgü büyülü ve güçlü sesiyle dillerden düşmeyen şarkılara hayat veren, dünyaca ünlü İngiliz müzisyen hakkında merak edilen pek çok soru bu kitapta yanıt buluyor. Adele'i daha yakından tanımak isteyenlerin ve hayranlarının keyifle okuyacağı, ilham verici bir yaşam hikâyesi… Zevkle okunabilecek bir kitap,  tavsiye ederim... 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.