2 Temmuz 2019 Salı

İlk Mimim!

Herkese yeniden merhaba. Evet, karşınızda İlk Mimim! Mim yapmamayı tercih ediyordum fakat hoşuma giden veya bilgi içerikli bu mimi görünce dayanamadım. Bi Çay Bi Çaylak'ın blog sayfasından gördüğüm ve beni de etiketlemesinden dolayı sizlere bu mimi paylaşmak istedim. Kesinlikle onunda blogunu takip etmeyi unutmayın! :) Umarım yeni blog arkadaşlarımıza yardımcı olur. Bu mimdeki her cevap kendi deneyimlerimden alıntılardır. İsterseniz Bi Çay Bi Çaylak'ın blog sayfasından da onun tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Benimle paylaşmak istediğiniz mimleriniz varsa aşağıya yazabilirsiniz. Ama özellikle kitap içerikli bir mim olursa çok memnun olurum. Herkese iyi okumalar!

1) Blogger temasını değiştirmek gerekli midir?
Bana göre pek gerekli değil. Fakat size göre bir şablon olamasını istiyorsanız değiştirebilirsiniz. Ben de blogger temalarını pek beğenmediğim için kendime özel bir temayla değiştirdim. Kısacası bu size kalmış.

2) Temayı değiştirmenin avantajları ve dezavantajları var mıdır?
İlk olarak temayı değiştirmenin dezavantajları yoktur. Aksine avantajları daha fazladır. Örneğin ne kadar şık, kolay ve anlaşılır bir temayı kullanırsanız size olan ilgi de oranla daha fazla olacaktır. Yani tema önemli.

3) Hangi temaları önerirsiniz?
Benim de kullandığım temalardan birisi olan SoraTemplates'in temalarını tercih ederim. Tasarımları şık ve istediğiniz her kategoriden temaları mevcut.

4) Temalar okuyucular üzerindeki etkisi nedir?
Bence temanın etkisi baya etkili. Örneğin ben güzel bir temayla karşı karşıya kalınca saatlerce o blogda geziniyorum.

5) Sık sık tema değiştirme hakkında siz neler düşünüyorsunuz?
Bence ilk olarak bir içeriğiniz olsun. Ona göre bir tema seçin. Fakat tema seçerken de elemeler yapın. Sonra pişman olacağınız bir temayla devam ettirmek zordur. Kısacası ben sık sık tema değiştirmeyi pek olumlu bulmuyorum.

Bu mim için öncelikle Bi Çay Bi Çaylak'a çok teşekkür ederim. Yorumlar kısmında paylaşmamı istediğiniz mimleri yazabilir aynı zamanda diğer blog arkadaşlarınızı da mimleyebilirsiniz. Sizin de görüşlerinizi çok merak ediyorum. İyi mimler...

20 yorum:

  1. Ben hala bloggerın temalarını kullanıyorum :D Tasarım dikkatimi çekse de dediğin gibi içeriği daha çok önemsiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle içerik de önemli...

      Sil
  2. Ben bloggerın kendi hazır temalarını kullanıyorum, zaten teknik olarak başka türlü yapacak becerim, bilgim yok maalesef, başkasına yaptırırsam da bedava varken niye masrafa gireyim diyorum:)))Senin tasarımın çok güzel bu arada. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bazı hazır temalar da çok güzel oluyor.

      Sil
  3. iyi senin temaaan :) bendeki mimişi de unutma amağğğ kikiki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Tabii ki de unutmam tatlım... Özellikle seninkini.

      Sil
  4. Çok teşekkür ederim . Beni çok mutlu ettiniz .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için asıl ben teşekkür ederim. Başka bunun gibi güzel mimler varsa gönderebilirsin.

      Sil
  5. Güzeldi👍👏😊🤚

    YanıtlaSil
  6. ben arada değiştiriyorum oynuyorum ayarlarıyla falan hoşuma gidiyor nedense ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ayarlarla oynarken de insan öğreniyor.

      Sil
  7. 2017'den beri varmış bloğunuz anca buluştuk, takibe alabildim :) Kitap sever bir blog yazarıyla buluştuğumuza sevindim. Mim konusu temaya gelicek olursak, ben de temiz ve rahat okunan temaları seviyorum. Çok sık değişiklik yapma taraftarı değilim. İçerik sağlam olsun yeter :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Aynen size katılıyorum. Sizin de blog sayfanızı kaçırmadan takip ediyorum.

      Sil
  8. Temanız çok güzel İrem hanım, ben tema değiştirme işlerini pek bilemiyorum. O yüzden eski temamla devam ediyorum. Anlayabilsem sizinki gibi bir tema uygulayacağım. Mim için de çok teşekkürler güzel bir mim olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizin temanızı da çok beğeniyorum. Kolay ve anlaşılır...

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.