29 Mart 2020 Pazar

#zorolsadakarantinadevamediyor

Herkese yeniden merhaba. Farklı Diyarlara Yolculuk çok güzel bir etkinlik başlatmış ve beni de davet etmiş. Daveti reddeder miyim? Tabi ki de hayır. Aslında bu etkinliğinin benzerini yani Karantina Altındayken Okunması Gereken Kitaplar'da da paylaşmıştım. Fakat onun üzerinden kitaplar geçti. Ama yine de okumanızı tercih ederim. Bu etkinliği okuyan herkes yapsın bence! Seçtiğim kitapları da birkaç cümleyle açıkladım. Daha uzun ve detaylı analizler için kitabının adına tıklamanız yeterli. Kendinize çok iyi bakın, #Evdekalın.

Din Nedir? : Çok güzel bir Tolstoy klasiği. Okurken düşündüren bir eser. Sarsacağına eminim.

Trendeki Kız : Okuduğum en iyi gerilim kitaplardan birisiydi. Paula Hawkins yine döktürmüş diyebilirim. Kaçırılmamalı!

Kapan : Harlan Coben hayranı iseniz kesin bu kitabı da okumalısınız. Yine zorlu cinayetler sizi bekliyor dedektif!

Lola ve Komşu Çocuk - Anna ve Fransız Öpücüğü - Isla ve Mutlu Son : Sırası bolca karıştırılan bir seriyle karşı karşıyayız. Özellikle de ülkemizde durum feci. Bence okumadan önce bir bakın derim sıralamaya. Stephanie Perkins'in en beğendiğim kitapları. Eğer zamanın geçmesini istiyorsanız, arada sıcaklık bir şeyler istiyorsanız ve hafif tatlı konuları da okumayı özlediyseniz bu seri sizi bekliyor demektir.

Son 48 Saat : Simon Kernick'in en iyi polisiye gerilim kitaplarından birisi. Kaybolmuş kızını bulmaya çalışan bir babanın hikayesini anlatıyor. Kesinlikle okumanızı tercih ederim.

Fahrenheit 451 : Ray Bradbury' in şaheseri diyebilirim. Yeryüzünde tek bir kitap kalacak olsa, o kitap olmaya aday. Kitabın konusu çok da ilgi çekici. İtfaiyecilerin yangınları değil kitapları yaktığı bir dünyada yaşıyorsunuz. Kaçırılmamalı!

Küçük Düşler Büyük Umutlar : Bu kitap hayatınızı renklendirecek ve yüzünüzde kocaman bir gülümseme yaratacak. Son sayfaya gelmeyi hiç istemeyeceksiniz.

Felsefenin Kısa Tarihi : Sırada eğlenceli bir felsefe kitabı var. Ama sıradan ve sıkıcı bir kitap değil. Aksine çok şaşırtıcı hikayeleriyle bize felsefecilerinin hikayelerini anlatıyor.

Cerrah : Polisiye romanların usta kalemlerinden Tess Gerritsen, Cerrah kitabı ile klasik polisiye romanlarından bir yenisini daha ekliyor.

Kalbim Binlere Katıldığında : Çok sürekleyici ve iki genç insanı bir araya getiren, baş etmesi zor bir duygu üzerine etkileyici bir hikaye.

13 yorum:

  1. Anna ve Fransız Öpücüğü serisini ben de geçen gün internetten istettim. Hoş çıkacağını düşünüyorum. Trendeki Kız kitabını da çok duydum. Önerin üzerine mutlaka bakacağım. Ellerine sağlık, öneriler için de çok teşekkürler! :)
    Kucak dolusu kocaman sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Ben de seni seviyorum. Yardımcı olduysa ne mutlu bana!

      Sil
  2. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle okumalısın! :)

    YanıtlaSil
  3. Dolu dolu geçiriyorsunuz ne güzel.

    YanıtlaSil
  4. Yazdıklarından sadece Fahrenheit 451'i okudum lakin ben pek beğenmemiştim.. Diğer öneriler için teşekkürler, ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  5. lolayı biliyom diğer iki kitaba bakayım yaa saool :)

    YanıtlaSil
  6. cerrah ve trendeki kızı okudum. diğerleri de ilgimi çekti. etkinliğe katılmana çok sevindim :) emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. :) Çok güzel bir etkinlikti.

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.