26 Haziran 2020 Cuma

Neden Harlan Coben Okumalıyız?

Herkese yeniden merhaba. 1 Soru 1 Cevap bölümümüze hoş geldiniz! Bu haftanın konuğu Harlan Coben. Bu etkinlikte bir sürü yazar ve şair olacak. Ve sizlerin görüşleriyle devam ettireceğiz. ''Neden Harlan Coben Okumalıyız?'' sorusuna cevaplarınızı bekliyorum.

Eğer yazarın hayat hikayesini ve çıkan yeni kitaplarının tanıtımlarını merak ediyorsanız kelime-bul'da her şeyi bulabilirsiniz. Yazarlar bölümünden istediğiniz yazarın biyografisine kolayca ulaşabilirsiniz. Harlan Coben'i hiç okumadıysanız kesinlikle bir kitabını okumanızı tavsiye ederim. İlk 10 sıralamamda ilk beştedir kendisi. Kurgusu, karakterleri ve olayın akışını çok güzel ilerletebilen nadir yazarlardan birisi bence. Benden söylemesi...

Benim de bu soruya cevabım şöyle: Gizem, gerilim ve heyecanı doruklarda yaşamak onun kitaplarının bir inancı. Her Coben kitabında bunu yaşamamak mümkün değil. Coben ile gizemlerin perde arkasını görmek, çözülemeyen dosyaları yeniden açmak ve karanlığın içinden doruklara çıkmak inanılmaz! Sanki bir Sherlock kitabı. Kendinizi geceleri denizi rahatsız eden bir fenermiş gibi hissedeceksiniz.

Peki sizler? Yorumlarınızı ya da önerilerinizi aşağıya bizlerle paylaşabilirsiniz. Kendinize çok iyi bakın, kitapla kalın!

3 yorum:

  1. the stranger ve the woods, iki dizisi de güzeel, ilki çok heycanlıııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Aynen onlar da inanılmazdı.

      Sil
  2. Çok teşekkür ederim. Ben de hem yazarı tanıtmak hem de kitaplarına yönlendirmek amacıyla böyle bir seri başlatmak istedim.

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.