15 Mart 2021 Pazartesi

Kitapyurdu'ndan Aldığım Kitaplar #1

Herkese yeniden merhaba. En çok sevilen ve kitap önerileri için hatırlatma görevinde olan alışveriş serimize bir yenisi daha eklendi. Bu kez başka bir siteden yaptım alışverişimizi. Bildiğiniz gibi ben daha çok BKM ve Kitapseç'ten kitap alışverişimi yapıyordum. Aslında bu alışverişimi de BKM'den yapacaktım. Fakat nedense onların sitesinde tam da o gün bir sorun vardı. Kitapları sepete koyup ödeme kısmına gelince sorun çıkıyor ve bazı kitaplar sepetten çıkıyordu. Birkaç kez denedikten sonra vazgeçip Kitapyurdu'na gittim. O gün de Kitapyurdu'nda klasiklerde büyük bir indirim vardı. Peki ben bunu kaçırır mıyım? Tabii ki de hayır! Bu alışverişte sadece benim listemde olan değil; kardeşlerim İlayda ve Aleyna'nın da listesinde olan kitaplar. Bu yüzden bazı kitapları size önermemiş ya da haber vermemiş olabilirim. Ama en kısa zamanda kitapların yorumunu sizlerle paylaşacağım.

Açıkçası Kitapyurdu diğer kitap alışveriş sitelerinden örneğin BKM ve Kitapseç'ten daha hızlı tedarik edildi. Özellikle de Kitapseç'in tedarik süresi çok uzun ve bazen kitaplar stoklarında olmuyor. Bu yüzden Kitapyurdu'ndan sipariş ettiğimiz kitaplar çok hızlı geldi. Eğer siz de yakın bir zamanda kitap alışverişiniz olacaksa Kitapyurdu'nu bir denemenizi öneririm. Tam olarak bütün siparişlerde hızlı mı onu bilemem ama bendeki tedarik süresi kısaydı. Ayrıca Kitapyurdu'nun Teslim Noktaları var. Onu da yeni keşfettim. Çoğu ilde kitap teslim noktaları var. Bu kitap teslim noktalarında eğer siz kendiniz kitabınızı almak ve kargo parası ödemek istemiyorsanız bu teslim noktalarına gidip kitabınızı siz kendiniz alabiliyorsunuz. Bence bu çok iyi bir şey. Öncelikle kargodan şikayetçi olanlar için birebir uygulama. Siparişi vermeden önce en yakın teslim noktalarından birini seçerek alışverişinizi tamamlıyorsunuz. Ondan sonrası da siz kitabınızı değil, kitabınız sizi bekliyor!

Peki Kitapyurdu'ndan Hangi Kitapları Siparis Verdim?

  • Enstitü - Stephen King
  • Çığlık Attığını Kimse Duymayacak - Stephanie Perkins
  • İskemlede Beş Ceset - Agatha Christie
  • Altıncı Koğuş - Anton Çehov
  • Bir İdam Mahkumunun Son Günü - Victor Hugo
  • Bir Alkoliğin Anıları - Jack London
  • Adem’den Önce - Jack London
  • Küçük Köpekli Kadın - Anton Çehov
Şu an Turgenyev'dev Babalar ve Oğulları okuyorum. Biter bitmez tabii ki Stephen King'in yeni çıkardığı ve çok satanlarda adını hiçbir zaman indirmediği Enstitü'yü okuyacağım. Çok merak ediyorum açıkçası. Kitap altı yüz küsur sayfa. Bakalım hangi maceraya atılacağız? Ondan sonra gördüğünüz gibi klasikler var. Aleyna'nın seçtiği kitaplar da Çığlık Attığını Kimse Duymayacak ve İskemlede Beş Ceset. Onları da çok merak ediyorum. 

Peki aralarında okuduğunuz ya da merak ettiğiniz kitaplar var mı? Aşağıdaki yorumlar bölümünden görüşlerinizi, deneyimlerinizi ve kitap önerilerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. 

Kendinize çok iyi bakın, kitapla kalın!

33 yorum:

  1. Çok güzel hepsi keyifli okumalar. <3

    YanıtlaSil
  2. Kitapyurdun'dan hiç alışveriş yapmadım ama kitapseç gerçekten uygun ve kaliteli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Aynen o da öyle. Bu kez böyle oldu bakalım. :)

      Sil
  3. Kitap yurdundan bende bir kaç defa kitap aldım. Sorun çıkmadı

    YanıtlaSil
  4. Ben hep kitapyurdundan alırım, biriken puanlarla da kitap alınabiliyor. O siteyi seviyorum, yorumlara falan da bakarım.
    Listedeki kitaplardan sadece Bir İdam Mahkumunun Son Günü'nü okudum. En beğendiğim kitaplar içine giremez ama etkileyici yine de. Yazara katılmadığım noktalar da oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Puanları bilmiyordum. Bakarım birazdan. :)

      Sil
  5. Kitap önerileri için teşekkürler. Ben daha hiç internet üzerinden kitap siparişi vermedim:-)) Eşim bu konuda tecrübeli olan ve sanırım idefix i kullanıyor bunun için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. İdefix'i de ben hiç denemedim. Bakalım belki denerim.

      Sil
  6. keyifli okumalar canım :) çok güzel kitaplar almışsınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Size de keyifli okumalar dilerim.

      Sil
  7. Keyifli okumalar:)) Listede Jack London ve Anton Çehov varsa mükemmeldir:) Çok sevdiğim yazarlardandır. Daha önceleri D&R'den alıyordum ama onların kitap gönderme şeklini hiç sevmiyorum. Kitapyurdun'dan alışveriş yaptım bu sene ve çok memnun kaldım. Kitapları çok korunaklı gönderiyorlar ve dediğin gibi hızlılar. Kitap Sepeti de aynı şekilde, çok memnun kaldım. Ayrıca Kitap Sepeti mobil uygulamadan alışveriş yaparsanız 49 TL üstüne kargo ücreti yok ve hediye kitap tercihi var. Kitap alacak olan varsa bakmasını tavsiye ederim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Ben o siteyi daha hiç duymamıştım. Ona da bir bakayım o zaman.

      Sil
  8. Yazmayı unuttum az önce:) Bkm kitap fiyatları çok uygun ve onlarda şu an hiç kargo ücreti yok:) Herkese keyifli okumalar dilerim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Evet ben de çoğu zaman BKM'den alışverişimi yapıyordum. Fakat o gün nedense bir sorun çıktı, anlayamadım. Kısmet Kitapyurdu'ndaymış.

      Sil
  9. "Bir İdam Mahkumumun Son Günü" adlı kitaba da geçen hafta başlamıştım biraz karışık geldi bana pek bir şey anlamayıp okumayı ertelemiştim :)

    "Enstitü" adlı kitabı almayı çok çok çok istiyordum fakat araya zaman girdi bende unuttum bu ay da ufak bir kitap alışverişim olacaktı sepetimde yeri hazır bile :):) Teşekkürler bu güzel yazı için 🙏🏻🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim güzel yorumun için. Bakalım nasıl olacak. Açıkçası merakla bekliyorum okumayı. Şu an sınav haftası olduğundan zamanımı ayıramıyorum. Ama çok az kaldı. Hemen Enstitü ile başlayacağım! 😅

      Sil
  10. Hepsini keyifle okumanı dilerim :)

    YanıtlaSil
  11. Tamam şimdi anlıyorum. Hikaye sizin ilgi alanınız, aradığınız öz mesele ise okurda heyecan yaratacak kitaplar. Sherlock Holmes, karakterini de çok seviyor olmalısın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle! 😅

      Sil
  12. Şimdiden keyifli okumalar🙂Ben de en yakın zamanda şöyle güzel bir kitap alışverişi yapmak istiyorum😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Sana da keyifli okumalar dilerim...

      Sil
  13. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle sipariş vermeden önce yorumları okuyorum. Ama hem hız hem de kalite açısından tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  14. D&R'de Enstitü kitabı bayağı indirimdeydi. Ben de yeni aldım, geceleri okuyorum. Keyifli gidiyor. Zaten Stephen King kitaplarını çok severim. Onun dışında Bir İdam Mahkumunun Son Günü'nü de birkaç ay önce okudum. Oldukça düşündürücüydü. Keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve önerin için çok teşekkür ederim. Ben de birkaç güne başlıyor olacağım Enstitü'ye.

      Sil
  15. Ben de Kitap Yurdu'ndaki %50 Pegasus İndiriminden Faydalandım. İyi okumalar. Christie candır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim Sana da keyifli okumalar dilerim...

      Sil
  16. Enstitü - Stephen King merak ettiğim kitaplardan, keyifli okumalar şimdiden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Sana da keyifli okumalar dilerim.

      Sil
  17. hugo, london, bu seriden hiç almadım, dikkatimi çekti saol :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.