27 Kasım 2022 Pazar

Tuhaf Deniz Kasabası Efsaneleri'nin Yeni Kitabı Festergrimm Çıkıyor!

Malamander, Gargantis ve Shadowghast kitaplarının yazarı Thomas Taylor, serinin yeni kitabı Festergrimm'i kutlamak ve okurları ile buluşmak için Türkiye'ye geldiğini okurlarına duyurdu.

Genç Timaş'ın Instagram hesabından: ''İlk durak İstanbul Tüyap Kitap Fuarı! 11 Aralık Pazar günü 15.00'te imza salonunda gerçekleşecek olan imza gününü şimdiden ajandanıza not edin! Festergrimm, çok yakında tüm kitapçılarda ve İstanbul Tüyap Kitap Fuarı'nda!'' duyurusunu yaptı.

Ayrıca Genç Timaş duyuruda bunları da ekledi: ''Tuhaf Deniz Kasabası serisinin dördüncü kitabı Festergrimm sonbaharda raflarda! Kitap çıktığında spoiler yemek istemiyorsanız, serinin üçüncü kitabı Shadowghast'i okumak için acele etmeniz gerekiyor, bizden söylemesi!''

Tuhaf Deniz Kasabası Efsaneleri'ni okuyanlar aşağıdaki yorumlar bölümünden bizlere kitap hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Ayrıca Genç Timaş bu seriye ait çok güzel paketler hazırladığını da duyurdu. Bakalım bizleri nasıl bir macera bekliyor?

Tuhaf Deniz Kasabası Efsaneleri Serisi Kaç Kitaptan Oluşuyor?

Birinci Kitap: Malamander
İkinci Kitap: Gargantis
Üçüncü Kitap: Shadowghast ve Karakasvet
Dördüncü Kitap: Festergrimm

Kitapların detaylı analizleri de çok yakında Konumuz Kitap'ta! Ayrıca kitap setlerinin içinde Tuhaflık Postası'nın sayılarını da okuyabilirsiniz. Açıkçası kitaba dair böyle çok güzel materyallerin eklenmesi seriye karşı daha fazla ilgi topladığını söyleyebiliriz.

Yazar Thomas Taylor Türkiye'ye Geliyor!

Malamander, Gargantis ve Shadowghast kitaplarının yazarı Thomas Taylor, serinin yeni kitabı Festergrimm'i kutlamak ve okurları ile buluşmak için Türkiye’ye geliyor! Evet, Thomas Taylor 11 Aralık Pazar günü saat 15.00'da İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı'na geliyor! İstanbul ve çevresindekiler bu imza gününü kaçırmamanızı öneririz.

Seriyi bir an önce tamamlayıp imzaları hep birlikte kapalım! Yazar Thomas Taylor Instagram hesabından bu duyuru hakkında şunları paylaştı: 

Aralık ayında İstanbul'a gideceğim için çok heyecanlıyım, #festergrimm orada başlatılmasına yardımcı olmak için. Yaklaşık bir hafta Türkiye'de olacağım! Sosyal medyada bir o kadar parlak olan kitaplarımın Türk okuyucularıyla ve birlikte yaptığımız webinarlarda buluşmak için sabırsızlanıyorum. Artık 'merhaba' diyebileceğim! Şahsen kitaplarınızı imzalayacağım!

Festergrimm, çok yakında tüm kitapçılarda ve İstanbul Tüyap Kitap Fuarı'nda! Daha önce yazar hayranlarıyla Zoom üzerinden soru-cevap şeklinde etkinliklere katılmasıyla adından söz ettirmişti. Şimdi de kitap fuarında okurlarının kitaplarını imzalayacak.

Peki siz daha önce Tuhaf Deniz Kasabası Efsaneleri'nin serisini okumuş muydunuz? Eğer okuduysanız seriyi nasıl buluyorsunuz? Dördüncü kitap hakkında düşünceleriniz neler? Yorumlarda buluşalım!

9 yorum:

  1. Bu imza gününe katılmayı çok isterdim ben, maalesef gidemeyeceğim, imkansız benim için şu an. Kitapları ilk çıktığından beri takip ediyorum ama seri bitince alacağım:))) Seri 5 kitap olacak diye biliyordum, yanlış bilmiyorsam:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Evet, seri devam edecekmiş. Bakalım kaç kitaplık bir seri olacak. 🤔 Ben de çok isterdim. Artık başka bir kitap fuarına. 😂

      Sil
  2. Bu seriyi ilk kez gördüm. Biraz inceleyeyim bakalım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Güzel bir seri, tavsiye ederim. 😇

      Sil
  3. hımm bilmiyom ama bu haber ilginç görebilirim :)

    YanıtlaSil
  4. Yorumun için çok teşekkür ederim. Ne demek! 💙😀

    YanıtlaSil
  5. zaman bulamadım hala okumaya ama seveceğimi bildiğim bir seri :=)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.