23 Mart 2023 Perşembe

Çöpçüler ve Anı Hırsızları Yazarından Öteorman

Çok satan Çöpçüler ve Anı Hırsızları yazarı Darren Simpson'dan akran zorbalığını ele alan yeni eser: Öteorman!

Çöpçüler ve Anı Hırsızları adlı romanlarıyla adından sıkça söz ettiren Darren Simpson'un yeni romanı Öteorman, geçtiğimiz şubat ayında Genç Timaş Yayınları tarafından okuyucularıyla buluştu.

Dört gözle beklenen ve şubat ayında çıkan Öteorman, hem hikayesiyle hem de kitap tasarımıyla okuyuculardan tam puan almaya devam ediyor.

Öteorman; cesaret, dostluk ve kendi sesini bulma hakkındaki bu unutulmaz roman, eşsiz bir dünya ve sınırsız hayal gücü vadediyor. Kısacası hayal gücünüz kadar geniş ve karanlık bir dünya...

Öteorman'ın Konusu

Bren, çok sevdiği ablası Evie'yi bir trafik kazasında kaybeder. Ablasından geriye kalan çok sevdiği antika saatle birlikte kafasında, ablasının yaşamaya devam ettiği bir dünya olan Öteorman'ı kurar.

Gerçek ve hayali dünya arasında denge kurmakta zorluk çeken Bren, aynı zamanda okul arkadaşı olan Shaun'un zorbalıklarıyla da başetmeye çalışmaktadır. Ailesinden destek göremediği bu süreçte hayatlarına bir anda giren Cary ona korkularıyla yüzleşmeden onları yenemeyeceğini öğretecektir. 

Cesaret, dostluk ve kendi sesini bulma hakkındaki bu unutulmaz roman, eşsiz bir dünya ve sınırsız hayal gücü vadediyor.

Cesaret, Dostluk, Aile...

Öteorman sadece bir roman değil, sınırsız bir hayal gücü vadediyor.

Öteorman'ın içinde neler var neler; hayal gücü, cesaret, keşfetme arzusu, aile, zorluklarla mücadele, akran zorbalığı... Eğer siz de bugünlerde böyle bir kitap arıyorsanız Öteorman tam da size göre.

Öteorman'ı hatta yazarın diğer kitaplarını sadece gençler değil, yetişkinlerin de okuması gereken kitaplar. Çünkü Darren Simpson özellikle de Öteorman'da ırkçılığa, akran zorbalığına, betonlaşmış dünyaya karşı dimdik bir duruş sergilemekte ve bu özelliğini romanlarına çok iyi aktaran bir yazar.

Ayrıca Öteorman'ı temin etmeden önce Genç Timaş'ın web sayfasından 15 sayfalık tadımlık bir ön okuma da yapabilirsiniz. Şimdiden keyifli okumalar dileriz. (Aşağıda Öteorman'dan alıntılar mevcuttur.)

Peki Öteorman hakkında ne düşünüyorsunuz? Darren Simpson'un Anı Hırsızları ve Çöpçüler romanlarını daha önce okumuş muydunuz? Yorumlarda buluşalım!

Dışlanmanın, ezilmenin ne demek olduğunu bilirim. Çoğu insanın başını çevirip olanlar karşısında sessiz kalmasının ne demek olduğunu da bilirim.


Aklındaki yaratıklardan öyle kolayca kurtulamazsın. Senin anlayacağın, hayal gücünü tamamen kontrol edemezsin. Hayal gücü kabına sığmayan özgür bir şeydir.


Sadece dünyadan değil, birbirimizden de saklanıyoruz.


Hiç değilse hakkını savunmuş. Herkes buna cesaret edemiyor.


Aslında cesaret sandığın gibi bir şey değil. Cesaret her zaman gürültülü değildir. Cesaret  sessiz de olabilir.

8 yorum:

  1. Kitapları görüyorum ama okuma fırsatım olmadı henüz. Tanıtımını okuduktan sonra merakım arttı. Ön okumaya göz atacağım. Teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek değerli yorumunuz için asıl biz teşekkür ederiz. 😇

      Sil
  2. Sadece dünyadan değil, birbirimizden de saklanıyoruz.
    Ne kadar doğru yaralandıkça kendimize kapanıyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Genç Timaş kitapları çok güzel oluyor, seviyorum ben de:))) Bu kitabı gördüm ama alamadım henüz, senin anlatımınla daha çok merak ettim:))) 2. ve son alıntıya bayıldım:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Şimdiden keyifli okumalar dileriz. 🤩

      Sil
  4. Yazarı bilmiyordum, kitabın konusu güzel ve dikkat çekici. Konu hayal gücüyse ayrı bir seviyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Keyifli okumalar dileriz. ✨

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.