27 Kasım 2023 Pazartesi

Colleen Hoover Geri Dönüyor: Çok Geç

Colleen Hoover hayranlarına muhteşem bir haberle geldik! Hazırsanız, Colleen Hoover psikolojik gerilim türündeki romanı Çok Geç Epsilon Yayınevinden çıktı.

New York Times çoksatan listesinin bir numaralı yazarı Colleen Hoover'dan takıntılı ve tehlikeli bir aşk hakkında nefes kesici bir psikolojik gerilim romanı olan Çok Geç, okurlarını gizemli dünyaya çağırıyor.

Bu güzel haber, Epsilon Yayınevinin duyurmasıyla çığ gibi büyüdü. Hoover okurları için bu sefer diğer romanlarından farklı bir macera bekliyor. Aslında alışık olmadığımız bir Hoover romanı diyebiliriz.

Romanla ilgili detaylara geçmeden önce aramızda Colleen Hoover okurları varsa en beğendiğiniz Hoover romanını aşağıdaki yorumlar bölümünden bizlerle paylaşırsanız çok memnun oluruz. Öyleyse geçelim detaylara!

Çok Geç Romanının Konusu Nedir?

New York Times çoksatan listesinin bir numaralı yazarı Colleen Hoover’dan takıntılı ve tehlikeli bir aşk hakkında nefes kesici bir psikolojik gerilim!

Kırık insanlar bazen geçmişleri yüzünden önlerini göremezler. Kırılmış olmak onlar için zayıflıktır, dolayısıyla da öfkelerine sığınırlar. Bazıları da geçmişte onları kıran şeylerden uzaklaşmaya çalışırken daha çok kendilerini geçmişte bulurlar. 

Sloan'un hayatı doğduğundan beri kolay olmamıştı. Kendini bildi bileli otizmli kardeşini uyuşturucu bağımlı annesinden korumaya çalışıyordu. Erkek arkadaşı Asa, kardeşinin bakım masraflarını üstlenmişti fakat Sloan, onun kirli parasının nereden geldiğinin farkındaydı. Ama kardeşi için bu adama katlanmaya mecburdu. Asa'nın da kendince onu sevdiğine inanmak zorundaydı ve o da Asa'yı sevmek zorundaydı. Çünkü Asa'nın tehlikeli çevresinden onu koruyabilecek tek kişi yine Asa'ydı. Ta ki Carter gelene kadar...

Hayatı boyunca sürekli mücadele etmiş, rol yapmaya alışmış Sloan, Carter'ın aşkına güvenebilir miydi? Güvense bile bu aşkı yaşatabilir miydi? Asa gitgide kontrol edilemez bir hâl alırken acaba bu cehennemden kurtulabilir miydi?

Colleen Hoover Kimdir?

Colleen Hoover (11 Aralık 1979 doğumlu), öncelikle romantizm ve genç yetişkin kurgu türlerinde romanlar yazan Amerikalı bir yazardır. Kariyerine yazar olarak başlayana kadar çeşitli sosyal hizmet ve öğretmenlik işlerinde çalışmıştır.

Hoover'ın ilk romanı Hopeless, Aralık 2012'de yayınlandı. Devlet lisesine gitmeden önce hayatı boyunca evde eğitim gören bir kızı konu alıyor. 20 Ocak'ta New York Times En Çok Satanlar listesinde 1 numaraya ulaştı ve orada üç hafta kaldı. Bu, listenin başında yer alan ilk yayınlanan romandı. Ekim 2022 itibarıyla Hoover, 20 milyondan fazla kitap satmıştır.

Colleen Hoover, Çarpılma serisi, Umutsuz serisi, Belki Bir Gün serisi, Çirkin Aşk, İtiraf, 9 Kasım, Bizimle Başladı, Bizimle Bitti kitaplarıyla New York Times'ın en çok satan yazarlarından birisidir.

432 sayfadan oluşan orijinal adıyla "Too Late" ilk basımı 19 Kasım 2016 tarihinde yayımlanmıştı. Türkçe versiyonu olan "Çok Geç" de Kasım 2023 itibarıyla raflarındaki yerini almaya başladı. Şimdiden herkese keyifli okumalar dileriz!

Peki siz Çok Geç romanı hakkında neler düşünüyorsunuz? En beğendiğiniz Hoover romanı nedir? Yorumlarda buluşalım!

4 yorum:

  1. güzel konu bakayım sevdiğim tür :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Şimdiden keyifli okumalar dileriz. 😇

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. ✨ Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.