15 Haziran 2024 Cumartesi

Ahmet Ümit'in Yeni Romanı Çıkıyor!


Ahmet Ümit'in sevilen polisiye karakteri Başkomser Nevzat, Ekim ayında yepyeni bir macera ile okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Uzun lafın kısası, Başkomser Nevzat, Ekim ayında geri dönüyor! Başkomser Nevzat'ın hayranları bu yeni macerayı sabırsızlıkla beklemeye başladılar.

Ahmet Ümit, yeni romanı hakkında henüz fazla bir detay vermedi. Fakat okurlar, Başkomser Nevzat'ın İstanbul'un arka sokaklarında yine gizemli bir cinayetle karşı karşıya kalacağını ve bu cinayeti çözmek için azimli bir şekilde çalışacağını tahmin ediyor.

Başkomser Nevzat serisi, Ahmet Ümit'in polisiye romanları arasında en popüler olanlarından biri olarak kabul edilir. Seri, Nevzat adlı bir başkomiserin hikayelerini ve onun çözmesi gereken cinayetleri anlatır. Ümit bu seride polisiye romanın klasik unsurlarını ustalıkla işleyerek, okuyucuları derin bir düşünce yolculuğuna çıkartmaktadır. Başkomser Nevzat'ın yeni macerası da Ekim ayında tüm kitapçılarda yerini alacak.

Serinin Hayranları Heyecanlı

Bu güzel haberin yayınlanmasından sonra sosyal medyada yapılan yorumlara bakıldığında, Başkomser Nevzat serisinin hayranlarının yeni macerayı heyecanla bekledikleri görülüyor. Birçok okuyucu, Ahmet Ümit'e yeni roman hakkında sorular sorarken, bazıları da tahminlerde bulunuyor.

Başkomser Nevzat Serisinin Kitapları

Polisiye gerilim türünü seviyor ve bu türden kitaplar okumak istiyorsanız Ahmet Ümit'in Başkomser Nevzat serisini kesinlikle okurlarımıza öneririz. Siz okurlarımız için bu serinin doğru sıralamasını listeledik. Kitap alışverişlerinizde bu sıralamayı dikkate alarak yapabilirsiniz. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.


Başkomser Nevzat Serisinin Sıralaması

  1. Agatha'nın Anahtarı (1999): Serinin ilk kitabı Agatha'nın Anahtarı, Başkomser Nevzat'ın ilk macerasını anlatıyor. Bu kitapta Nevzat, Agatha Christie'nin kayıp bir romanı ile bağlantılı bir cinayeti çözmeye çalışıyor.
  2. Şeytan Ayrıntıda Gizlidir (2002): Serinin ikinci kitabında sürükleyici 18 cinayet hikayesini okuyoruz.
  3. Kavim (2006): Serinin üçüncü kitabında Başkomser Nevzat ve ekibi, göğsünde haç saplı bir bıçakla öldürülmüş bir cesedi bulmalarıyla hikaye başlıyor.
  4. İstanbul Hatırası (2010): Serinin dördüncü kitabında olaylar avucunda antika bir sikke bulunan bir cesetle hikaye başlıyor. Ayrıca bu kitapta İstanbul'la ilgili bir sürü gizemli hikayeleri de öğreniyoruz.
  5. Beyoğlu'nun En Güzel Abisi (2013): Serinin beşinci kitabı bir yılbaşı gecesinde Tarlabaşı'nın arka sokaklarında bulunan bir erkek cesediyle karşılaşılmasıyla başlıyor. Bu romanda da Başkomser Nevzat ve ekibi sizi Beyoğlu'nun sokaklarına götürüyor.
  6. Kırlangıç Çığlığı (2018): Serinin altıncı kitabı uzun bir bekleyişin ardından geldi. Bu romanda Başkomser Nevzat ekibi Körebe isimli bir seri katilin peşine düşüyor.
  7. Aşkımız Eski Bir Roman (2019): Serinin yedinci kitabı ise diğer romanlar gibi bir bütün değil, birbirinden farklı üç hikayeye şahit oluyoruz. Karmaşık cinayetler bu romanda da peşimizi bırakmıyor.

Peki siz Ahmet Ümit'in yeni romanı için heyecanlı mısınız? Serinin yeni kitabından beklentileriniz neler? En sevdiğiniz Başkomser Nevzat kitabı hangisi? Yorumlarda buluşalım!

1 yorum:

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.