30 Temmuz 2018 Pazartesi

BKM' den Aldığım Kitaplar #1

Merhaba okursever kardeşlerim... Dün Ptt Kargo'dan gelen kitaplarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 

İlk önce 5 tane kitap aldım. Bunlar : Anna ve Fransız Öpücüğü, Lola ve Komşu Çocuk, Isla ve Mutlu Son, Ben Earl ve Ölen Kız, Son Başlangıç olarak satın aldım. Biliyorsunuz ki Son Başlangıç kitabının çıkmasını sabırsızlıkla bekliyordum. Lauren James'in ilk kitabı olan Bir Sonraki Hayatımız kitabını daha okumadıysanız şiddetler tavsiye ederim. Bu kitapta serinin 2. kitabı olarak okurseverlerle buluştu. İlk olarak kargı geldiğinde çok heyecanlandım, kim heyecanlanmaz ki? BKM'den aldığım kitaplar da baya bir indirim vardı. Unutmayın haziran sonuna kadar kargo bedavaya geliyor. Kargonun içinde 3 tane kitap ayracı çıktı. Zaten BKM'den kitap alışverişi yaptığınızda her zaman içinde kitap ayraçları da bulunmaktadır. Ben daha çok BKM'den kitap alışverişi yapmayı seviyorum çünkü hem indirimler oluyor hem de kitaplar zararsız bir şekilde elime ulaşıyor. Aslında günümüzde internetten kitap alışverişi yapmak biraz sakıncalı. Çünkü ya bir yeri yırtılmış oluyor ya da ürünün özelliklerini tam anlamıyla tamamlamıyor. Ama BKM'den yapacağınız alışverişi rahatlıkla yapabilirsiniz. 

Kitaplara gelecek olursak, benim en çok istediğim kitaplardı. Son Başlangıç' ta çıktığında hepsini birlikte almak istedim. Bütün kitapların içerisinde kitaba ait ayraçları var ama sadece Ben Earl ve Ölen Kız' da ayracı bulunmamaktaydı. Diğerlerinin ayraçları da bir o kadar güzel... :) Sadece BKM'den rahatsız olduğum durumlar tabiki de var. Bu kitaplar 1 haftada geldi. Bilmiyorum belki kitaplar ellerinde yoktur ama 1 hafta uzun bir süre bence. Uzun lafın kısası kitaplar acayip güzel. Sizlerle yaptığım kitap alışverişlerini, yaptığım alışverişlerinin internet sitelerinin nasıl olduğunu vs. birçok soruya yanıt bulacağınıza eminim. Ayrıca yorumlarınızı da paylaşmayı unutmayın sevgili dostlarım... İyi Okumalar...

11 yorum:

  1. Daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım. Bende bu aralar kitap alışverişini internetten yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyordum, yaparsam BKM ilk aklıma gelen olacak. :D
    Kitap önerileriniz için de teşekkürler, kitapları aklımda bulunduracağım alışveriş yapacak olursam eğer. :D
    Deep sağolsun güzel bir blog daha keşfettim. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı olduğuna sevindim... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Ben de idefix'ten kitap alıyorum, tavsiye ederim, hızlı gönderiyorlar ve toplu alımlarda güzel indirimler oluyor. İyi okumalar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiyeniz için teşekkür ederim... :) Size de iyi okumalar... :) :)

      Sil
  3. Ne güzel, ne faydalı bir paylaşım bu. Emeğine sağlık. Deep'in tavsiyesi üzerine geldim. Ben de beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Faydalı olduğuna sevindim... İyi Okumalar... :)

      Sil
  4. Faydalı bir paylaşım :) Teşekkür ederiz :) Aramıza hoş geldiniz diyelim biz de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.... :) Faydalı bulduğunuza çok sevindim ....

      Sil
  5. Merhabaaa Sade ve derinden geliyorum :D

    YanıtlaSil
  6. Hepsini okudum :) Anna ve Fransız Öpücüğü kitabını tavsiye ederim :) Olay akışı çok iyi :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.