28 Haziran 2018 Perşembe

D&R Mağazaları Çalışma Saatleri

 Kitap okumak insanoğlunun kişisel gelişiminde en büyük etkiye sahiptir. İnsanın fikir yapısını, hayal dünyasını geliştirir; sözcük dağarcığını arttırır, insana bilgi ve birikim kazandırır. Kitaplar yardımıyla kimi zaman uçan bir halıya biner, bilmediğimiz diyarlara seyahat ederiz; yeni arkadaşlıklar kurar, kimi zaman hüzünlerimizi kimi zaman neşemizi bu yeni arkadaşlarla paylaşır, asla tanımadığımız evlere konuk oluruz. Tarihin sayfalarında koşar adım dolaşır; destanlara, trajedilere tanıklık ederiz. Günümüzde kitap mağazaları geniş arşivleriyle her türden kitaplarla çalışma saatleri içerisinde müşterilerine hizmet vermektedir. Yine bu kitap mağazalarında her yaştan insanın okuyabileceği kitapların yanı sıra; bilimsel sanatsal vb. dergilere, zeka geliştirici oyunlara, oyuncaklara ve daha bir çok eğitim öğretim ürünlerini bulabiliriz. Bu yazımızda size önde gelen kitap mağazalarından D&R ' ı tanıtalım: 
 Doğan Medya Grubu' nun bir üyesi olan D&R, 1996 yılının Kasım ayında kuruldu ve ilk mağazasını 1997 yılının Mayıs ayında Erenköy' de açtı. Türkiye genelinde 26 ilde 147 mağazası bulunan D&R sektöründe pazar liderliğini sürdürüyor. Kitaptan müziğe, filmden elektroniğe, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye, geniş ürün seçenekleri sunan D&R, toplumu kitap okumaya, müzik dinlemeye, film izlemeye özendirerek üstlendiği sosyal sorumluluk görevini de yerine getiriyor. D&R, eğlence ve kültür ürünleriyle tüketiciyi buluşturarak, okuyan ve dinleyen bir Türk toplumunun oluşumuna katkıda bulunuyor. Her geçen gün bir yenisi açılan D&R mağazaları, şehirlerin işlek caddeleri ile Türk ve dünya markalarının buluştuğu modern alışveriş merkezlerinde yer alıyor ve çalışma saatleri içerinde kitapsever müşterilerine hizmet veriyor. Ankara Tunalı, İzmir Forum Bornova ve Kanyon mağazaları ile mega mağazacılık alanında büyük adımlar attı, hem dekorasyonu, hem kafeleri ile Avrupa' daki örneklerini aratmayacak mekanlar yarattı. D&R: kültür, sanat, eğlence konusunda geniş bir ürün yelpazesini modern ve dinlendirici bir atmosfer içerisinde sunan Türkiye' nin tek perakende zinciri olarak, kafeleri, dinleme kuleleri, okuma alanları, sanatçılarla hayranlarını buluşturan ve artık gelenek haline gelen imza günleri, partiler, galalar, ürün lansmanları ile klasik mağaza konseptinin dışında hizmet anlayışı geliştirdi. 
   
 www.calisma-saati.com sayfamızı ve Google Play Store uygulamamızı ziyaret ettiğinizde bütün kitap mağazalarının adres ve iletişim bilgilerine açılış ve kapanış saatlerine kolayca ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.