21 Temmuz 2018 Cumartesi

Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2

Uzun süredir tüm dünyada çok satanlar listesinde yer almayı başaran Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler okurlara birbirinden farklı hikayeler sunuyor.

Elena Favilli ve Francesca Cavallo’nun ortak çalışması ile ortaya çıkan kitap dünyanın dört bir tarafından kadınların ilginç hikayelerini bir araya topluyor. Birbirinden farklı olan bu hikayeler her kadının hayatta yaşadıklarını farklı yönleri ile ele alıyor ve bir anlamda kadınları anlatan bir eser haline geliyor. Aslında annelerin çocuklar için bir araya getirmeyi amaçladığı bir kitap çalışması olarak başlayan eser zamanla kadınları anlatan bir esere dönüştü. Bu yüzden 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü hediyesi olarak ön plana çıkan ve çok satan kitap bir annenin kızına hediye edebileceğini en iyi kitap seçilmeyi de başardı. 

Kitap zorluklar karşısında mücadeleyi elden bırakmayan kadınları konu alıyor. Asi kadınları, sanat, edebiyat, bilim, spor, siyaset gibi pek çok alanda başarılı olmuş kadınların dünyalarını okuyorsunuz. Kitapta yer alan çizimler de oldukça ilgi çekici, okurken keyif alıyor, çizimlere hayran kalıyorsunuz. Başarı hikayeleri ile dolu bir kitap. Ders alacağımız, okudukça cesaret bulacağımız gerçek yaşam hikayeleri... Eğer bu kitabı okuduysanız yorumlarınızı lütfen belirtin. İyi Okumalar...


2 yorum:

  1. Gerçek yaşam hikayelerine bayılırım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Yorumlarınız için ben teşekkür ederim. Başka hayat hikaye temalı paylaşımlarım da var... Bakabilirsin: Demi Lavato http://iremcan6.blogspot.com/2018/06/guclu-kal-demi-lovato.html
    Taylor Swift http://iremcan6.blogspot.com/2018/06/tay-taylor-swift-in-hikayesi.html
    Adele http://iremcan6.blogspot.com/2018/06/adele.html

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.