30 Eylül 2018 Pazar

Gardiyan | Dolores Redondo

Ölüm Sizi Bulamasın Diye Görünmez Olmak İstersiniz.Gizemli bir orman Baztán Ormanı İspanya'nın Bask Bölgesi'nde tüm görkemiyle ve esrarıyla varlığını sürdürüyor. Ormanın ruhu her şeyi biliyor ve bir gardiyan insanları izliyor. Cesur bir kadın Dedektif Amaia Salazar, zor bir çocukluk geçirdikten sonra kendi ayakları üzerinde durmayı başarıp polis olmuş genç bir kadın. Geçmişi ve ailesiyle yüzleşmeye karar verdiği bir anda karşısına çıkan bir suç dosyası tüm hayatını altüst ediyor.

Ormanda bulunan küçük cesetler bir katil hastalıklı bir beyinle orman kasabasında dolaşıyor. Küçük yaştaki kızları öldürüp nehir kenarına bırakıyor ve dünyaya bir mesaj iletmeye çalışıyor. 

Şuan da okuduğum kitap olan Gardiyan gerçekten çok sürekleyici... Hem de kışa doğru yaklaşıyorken bu kitabı okumak daha da ilgi çekici oluyor. Herkesin okumasını tavsiye ederim. İyi Okumalar...


6 yorum:

  1. Okumadım daha önce, ancak ilgi çekici izlenimi veriyor. Tanıtım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şey değil... Okunması gereken kitap :)

      Sil
  2. hımm polisiye uyar not aldıım :)

    YanıtlaSil
  3. Tavsiyeniz için teşekkürler. Daha önce hiç görmediğim bir kitaptı.

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.