13 Eylül 2018 Perşembe

Yıldız Ver ve Değerlendir!

 Değerli www.calisma-saati.com Kullanıcıları; Bir süredir üzerinde çalıştığımız ve geliştirdiğimiz Yıldız Verme ve Değerlendirme uygulamasını sunmanın sevincini siz değerli kullanıcılarımızla paylaşmak istiyoruz. Sizden gelen yoğun talepler üzerine ülkemizin en kapsamlı rehberi olan Çalışma Saati' ne eklenen bu yepyeni özellikle rehberimiz de kayıtlı olan işletmelere, kamu kuruluşlarına vs. yıldız verip değerlendirme yapabilirsiniz. Örneğin alışveriş yaptığınız bir mağazadan çok memnun kaldıysanız, ya da acil bir işlem yaptırmak için gittiğiniz kamu kuruluşunda problem yaşadıysanız memnuniyetinizi ya da memnuniyetsizliğinizi değerlendirebilir, dilerseniz Yıldız Ver uygulaması sayesinde olumlu ya da olumsuz mesajlarınızı ilgili kurumlara, iş yerlerine bildirebilirsiniz. Yani yolunuzun kesiştiği her kurum, kamu kuruluşu, banka, hastane, eczane, acente, mağaza gibi her türden resmi ve özel iş yerleri için çok daha rahat bir şekilde yıldız verip, yorum yapabilirsiniz.
Biraz da siz değerli kullanıcılarımıza Yıldız Verme ve Değerlendirme uygulamasını nasıl kullanacağınızdan ve uygulamanın sağlayacağı yararlardan bahsedeceğiz. 

 Sevgili kullanıcılarımız, kayıtta bulunan '' Şimdi Değerlendir'' düğmesine tıkladığınızda ekranınızda yeni bir pencere açılacaktır. Açılan pencerede ilgili işletme, kuruluş vb. hakkında 5 dereceli yıldız seçeneği karşınıza gelecektir. Yıldızların anlamları şu şekildedir: 

1 Yıldız: Kötü
2 Yıldız: Fena Değil
3 Yıldız: Ortalama
4 Yıldız: İyi
5 Yıldız: Harika anlamına gelmektedir. 

  Dilediğiniz işletme ve kuruluş için ya da Çalışma Saati için uygun gördüğünüz değerlendirmeyi yapıp yıldızı verebilirsiniz. Ardından eğer isterseniz alt kısımda en az 100 karakter olacak şekilde yorumlarınızı da yazabilirsiniz. Son olarak e-posta adresinizi yazarak değerlendirmenizi bizlere gönderebilirsiniz. Değerlendirmeniz site yöneticilerimiz tarafından kontrol edildikten sonra rehberimiz de yayınlanarak bütün Çalışma Saati kullanıcılarının bilgisine sunulacaktır. Değerlendirmelerde hakaret, şiddet vs. içeren yorumlar yayımlanmayacaktır

 Yıldız Verme ve Değerlendirme uygulamasının diğer bir özelliği ise değerlendirdiğiniz işletme, kurum kuruluş vs. ile iletişim kurmak isterseniz kayıtta bulunan '' Sahibiyle İletişim Kur '' düğmesine tıklayarak açılan pencereden isminizi, e- posta adresinizi, konu başlığınızı ve mesajınızı yazıp gönderebilirsiniz.  Bizler de siz değerli kullanıcılarımızın ilgili işletme, kurum, kuruluş vs. için iletmiş olduğunuz kurallara uygun mesajları işletmelere ileterek sizlere geri dönüşleri sağlayacağız. 

 Sitemize eklenen bu yeni özelliğin kullanıcılarımız için oldukça faydalı olacağını düşünüyoruz. Çünkü hayatın akışı içerisinde resmi işlemlerimiz için ya da alışverişlerimiz için hemen hepimiz her gün binlerce kurum, kuruluş, iş yerini ziyaret ediyoruz. Kimi zaman bu iş yerlerinden çok memnun kalarak ayrılıyoruz fakat kimi zaman ne yazık ki bazı sorunlarla karşılaşıyoruz. Bu özelliğimiz sayesinde çok memnun kaldığımız iş yerlerinden diğer insanları da haberdar edip onların da bizim gibi memnun kalmasını sağlarken, sorun yaşadığımız iş yerlerini de değerlendirerek işletmelerin bilerek ya da bilmeyerek müşterilerine yaşattığı sorunları fark edip kendilerini düzeltmelerini sağlayabiliriz.  

 Siz değerleri kullanıcılarımızı bu yeni özelliğimizi kullanmaya davet ediyoruz. Hayatınızda yıldızların hiç eksik olmaması dileğiyle...







3 yorum:

  1. Çok güzel bir uygulama tebrik ediyorum😊

    YanıtlaSil
  2. aaa ne kadar ilginç yaaa. bakıciim. ayrıca bunu koyayım bloguma bir ara da herkesler duysuuun :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.