5 Ekim 2018 Cuma

BKM' den Aldığım Kitaplar #2

Uzun bir aradan sonra sizlerle olmak... Artık kış ayları geldi ve bu aylarda en güzel yapılacak şey kitap okumaktır. Hele hele biraz aksiyon, gerilim ve korku temalı bir kitap ise... BKM' den sipariş ettiğimiz bu üç kitap dün ulaştı. Hatırlarsanız ki haziran ayındaki kitap alışverişim de bir hafta sonra elime ulaşmıştı ama bu kitap alışverişim kısa bir zamanda geldi.

Kitaplardan bahsedecek olursam hepsi inanılmaz... Tess Gerritsen'in Gece Nöbeti adlı kitabını okuduktan sonra diğer kitaplarını da okumak istedim. İnternetten araştırma yaparken en popüler diğer kitabı ise Cerrah 'tı. Konusu benim ilgimi baya çekti... Sizin de okumanızı tavsiye ederim.

Uyanış ve Kaçış seri bir kitap. Bu kitapların da üçüncüsü de yakın bir zamanda çıkacakmış. Gerçekten daha okumamam rağmen merakla bekliyorum. Konusuna buradan ulaşabilirsiniz. Kesinlikle okunması gereken kitaplar... Peki sizler neler yaptınız? Kitap alışverişleriniz nasıl gidiyor veya neleri okumayı daha çok seviyorsanız yorumlarınızı aşağıya yazabilirsiniz. İyi Okumalar...

16 yorum:

  1. cerrah çok heycanlııııı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim... Cerrah'ı okudun mu?

      Sil
    2. evet okudum ne katil var ama acımasız ve devamı da var. çırak. o da iyiii :)

      Sil
    3. Yorumun için teşekkür ederim Çırak 😂

      Sil
    4. :) cerrahı okuyunca çırakı al işteeee heycanla okuuuuuu :)

      Sil
  2. Uyanış ve Kaçışı ben de almıştım, daha başlayamadım. 3. yü bekleyeyim iyisi mi :)

    YanıtlaSil
  3. aleynaya selam söleee :)

    YanıtlaSil
  4. Cerrah' ı okuyacağım ilk fırsatta. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 👍👍👍 Güzel kitap. Gece Nöbeti'ni de okumanı tercih ederim...

      Sil
  5. iyi haftasonlarııııı :)

    YanıtlaSil
  6. Ben Uyanış'ı okudum şimdiden. Kaçış'ı bitirmek üzereyim, bitirdikten sonra Cerrah'ı okuyup Mustafa Kemal'e başlayacağım :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.