24 Ağustos 2019 Cumartesi

BKM' den Aldığım Kitaplar #3

Herkese yeniden merhaba. Karşınızda BKM'den aldığım yeni kitaplar! Okumak istediğim ve kitabı son zamanlarda en iyi çıkış yapan yazar Jean Christophe Grange'nin Kızıl Nehirler, Siyah Kan ve Ölüler Diyarı adlı kitaplarını aldım. Bir de sizlerle paylaştığım Sonsuzluğun Sınırında olan kitabının serisinin ikincisi olan Hiçliğin Ötesinde adlı kitabını aldım. BKM'de 75 TL'yi geçince Stefan Zweig'in bir kitabı hediye olarak alabiliyordunuz. Bu kampanya hala geçerli mi bilmiyorum ama kaçırmamanızı tavsiye ederim. En kısa zamanda bu birbirinden güzel kitapların analizlerini sizlerle paylaşacağım. Sipariş verdiğim zaman bayram olunca tabi biraz geç elime ulaştı. Ayrıca istediğim kitaplar da çok satanlarda olduğundan dolayı zar zor tedarik edildi. Bir an kitapları bulamayacakları için telaşlandım. Okumayı düşündüğünüz veya gelecek alışveriş yazımda önerileriniz varsa yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Hepinizi çok seviyorum, okumakla kalın... 

Jean Christophe Grange'yi hiç duymamıştım. Yazarı, babam önerdi ve kitaplarının konusunu da okuyunca mest oldum. Teşekkürler Babacığım! En beğendiğim tür olan polisiye gerilim kitaplarını asla kaçırmam. Babam sayesinde çok özel bir yazar da tanımış oldum. Melissa E. Hurst de en iyiler arasında benim için. İlk kitabı inanılmazdı ve ikinci kitabı bulmak çok zordu. Her yerde ya tükenmiş ya da getirilmemişti. BKM'de var olduğunu görünce kaçırmadan sepete ekledim. İlk olarak ben Kızıl Nehirler'den başladım. Ortanca kardeşim İlayda Ölüler Diyarı'ndan, en küçük kardeşim -onu siz de tanıyorsunuz- Aleyna da Hiçliğin Ötesinde'yi okumaya başladı. Bana göre okuduğum sayfaya kadar olan bölüme göre inanılmaz bir kurgu ve dikkat çekici bir cinayet var. En iyisi spoiler vermeyim. En kısa zamanda kitaplarla ilgili alıntılarıma ve incelemelerimle geri döneceğim. Sizlere de bu kitapları kesinlikle tavsiye ederim. Eğer polisiye gerilim ve aksiyon dolu kitapları okumayı çok seviyorsanız Jean Christophe Grange'yi tercih ederim. Blog sayfamda birbirinden ilginç polisiye gerilim romanlarına ulaşabilirsiniz. 

25 yorum:

  1. Bursa BKM mi yoksa bu ? :) Keyifli okumalar İrem Can

    YanıtlaSil
  2. Her telden okuyorsun ne güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yazardan bende de var Kızıl Nehirler hatta! :) Okumak istiyorum ama çok kitap almıştım geçen sene sıra gelmedi bir türlü. :) Kampanya hala devam ediyor bu arada.

    YanıtlaSil
  4. hımm nehiri, kanı okudum bikaç tane daha okudum ivit iyi gerilim yazıyooo. ha haa ailece diyosun okuyoz, bir ara instada da vardı, hep birlikte maç izliyodunuz demi annen de vardı galpağ. :) melissa a. hurst not aldım pikuuu :)

    YanıtlaSil
  5. Ağustos ayı boyunca alışverişler de kargo 1 Lira alacaklar kaçırmasın. :)

    YanıtlaSil
  6. Kitapların isimlerinden nasıl bir gerilim üçlemesi aldığınızı anlayabiliyorum :) iyi okumalar

    YanıtlaSil
  7. Ben de BKM'nin sitesini ve de mağazalarını kullanmayı tercih ediyorum. Tabii kitap fuarları haricinde :) Keyifli okumalar dilerim!

    YanıtlaSil
  8. Grange cok merak ettiğim ama nedense baslayamadıgım bır yazar. Ama kısa zaman ıcınde her eserını okumak ıstıyorum

    YanıtlaSil
  9. grange a bayılırım gerçekten iyidir kurguları gözünde canlanır dikkat et etkilemesinle :) bkm 3 al 2 ödesiyle sevdiğim kitapçı ama kütüphaneye takılıyorum şu aralar :) en mantıklısı oldu bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kütüphaneler de çok güzel!

      Sil
  10. Yorumun için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  11. Gerilim dolu bir seri . Bol okumalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Sana da...

      Sil
  12. UMARIM KISA ZAMANDA OKUR VE BLOGUNUZDA TANITIRSINIZ İREM HANIM.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Okudum, bitirdim bile... Ayrıca kelime-bul.com'dan da paylaştım!

      Sil
  13. Güzel seçimlere benziyor. İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Size de iyi okumalar...

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.