4 Eylül 2019 Çarşamba

BKM' den Aldığım Kitaplar #4

Herkese yeniden merhaba. Maalesef kendimi durduramıyorum. Bu seferde almak istediğim fakat sırası gelmeyen kitapları satın aldım. Listem o kadar uzun ki sıra gelmiyordu. Ve sonunda kitaplar elime ulaştı! Önceki alışverişlerime buradan ulaşabilirsiniz. Aldığım kitaplar; yeni çıkan ve Stephen King' in son kitabı olan Yabancı, Sabahattin Ali' nin İçimizdeki Şeytan ve Sırça Köşk, Ray Bradbury' den Fahrenheit 451 ve Stefan Zweig Toplu Öyküler serisini aldım. Okumak için sabırsızlanıyorum. Fakat şu anda Jean Christopher Grange' nin Siyah Kan' ı okumaktayım. Hemen bitirip bu güzel kitaplara giriş yapmak istiyorum. 

Kitap alışverişlerimi genellikle BKM' den yapıyorum. Size de tavsiye ederim. Kitaplar piyasadaki fiyatlardan apayrı. Dışarıdayken gördüğüm kitapları almamaya özen gösteriyorum. Çünkü internette araştırdığımda özellikle hemen BKM' ye girerek fiyatın daha düşük olduğunu biliyorum. Fakat bu alışverişimde elime pek hızlı ulaşmadı. Kargo şirketi PTT, bazen çok hızlı bazen de günler sürebiliyor. Bu durum sadece Ptt ile ilgili değil, aynı zamanda BKM kitapları temin etmekte yavaş diyebilirim. Fakat kargodan kitapları çıkarınca hiçbir sorun yok. Ayrı yeten kargonun içinde Ürün Garanti Belgesi' ni de koyuyorlar. Ben BKM' den memnun olduğum için kitap alışverişlerimi buradan devam ettiriyorum. Önceki yazımda tahminleri almıştım. Çoğu kişi beni çok iyi tanıyor. Geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sonraki kitap alışverişim için kitap önerileriniz varsa yorumlar bölümünde belirtebilirsiniz. Bol Okumalar!

25 yorum:

  1. Yeni kitapların hayırlı olsun, keyifli okumalar :) Bursa'da BKM, ben de gidiyorum sık sık , baya kitap var :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel seçimler İrem Can. İçlerinde okuduklarım var, eminim sen de beğeneceksin :)

    YanıtlaSil
  3. Sabahattin Ali ne çok severim, iki kitabı da çok güzeldi. Fahrenheit kitaplığımda bekliyor benim de, okuyacağım hala. :) Hepsi çok güzeller, keyifli okumalar dilerim. :)

    YanıtlaSil
  4. Hepsi birbirinden güzel. Şimdiden keyifli okumalar. :) Kitap yurdu ile BKM arasında uç bir fark yoksa fiyatlarda kitap yurdunu tavsiye ederim. Üç gün içerisinde kargo elinizde oluyor. Şuana kadar hiç sorun yaşamadım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve önerin için çok teşekkür ederim. Bir sonraki kitap alışverişimi oradan yapayım!

      Sil
  5. Yorumun için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel seçimler, hayırlı olsun kitaplarınız. Bol okumalı güzel bir ay olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Size de bol okumalı günler diliyorum.

      Sil
  7. Aman tanrım, OMG, alarm alarm, biri grange mı dedi İrem, Siyah Kan harika bir kitap ben de yeniden okuyacağım yani umarım (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle okumalısın!

      Sil
  8. "Fahrenheit 451" bu kitabı bende almayı düşünüyordum, fırsatım olmadı. Okuduğun zaman yorumunu bekliyorum :)) Keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle okunması gereken kitaplar.

      Sil
  9. iyi alışveriş olmuş good. bkm iyi hıhım. ay ptt evet ağır olabiliyooo :)

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel kitaplar seçmişsin bence, hepsini keyifle okursun umarım :)

    YanıtlaSil
  11. Güzel alışveriş olmuş İrem. Umarım aldığın kitapların tamamını kısa zamanda okursun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Evet şu an okuyorum. İnanılmazlar!

      Sil
  12. Ah o kendimizi durduramama halleri :) Kitap tutkunlarının hepsinde olan şey. Keyifli okumalar diliyorum. Siyah Kan'ı çok severim bu arada:)

    YanıtlaSil
  13. En sevdiğim kitap sitesi, sadece buradan alıyorum kitapları. Bazen çok çok uygun fiyatlı oluyor... Benim alışverişlerim maksimum 3 gün içerisinde geliyor.. Sanırım pek bilindik kitaplar almadığım için tedarik etmesi kolay oluyor sanırım ehhee:D
    Sabahattin Ali favori yazarım.. İçimizdeki Şeytan çok başarılıydı.. Her kitabı öyle aslında ♥
    Keyifli okumalar, kitap tercihlerin çok iyi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ne güzel kitap okuyan insanlarla sohbet etmek!

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.