26 Ekim 2019 Cumartesi

Ağaç Ev Sohbetleri #8

Herkese yeniden merhaba. Evet 8. haftayı da geride bırakıyoruz. Maalesef ben de çok yoğun olduğumdan dolayı sık sık paylaşım yapamıyorum. Ama sizi çok özledim...

Bu etkinlikte siz de söz sahibi olabilirsiniz. Tartışmak istediğiniz veya herhangi bir konuda farklı görüşleri merak ediyorsanız, katılın derim! Blog sayfanızın içeriği farklı olabilir ama genel ortak bir katılımla farklı görüşleri okumak, tanımadığımız blog arkadaşlarımızı veya yeni katılanları tanımak aracılığıyla bu etkinlikte tanımış olacağız. Taha' nın da dediği gibi bir nevi kalabalıktan kaçıp, bir ağaç evde toplaşıp sohbet etmek. Haftanın sonunda da konuyla ilgili içerik yazan bütün bloggerların linki paylaşmış olacak. Böylece bu etkinlik unutulmayacak. Şimdiden iyi okumalar... 

Sonraki hafta için konu önerim: Bu haftayla birlikte Cadılar Bayramı haftasına girmiş bulunmaktayız. Peki sizin de korkunç veya anlamlandıramadığınız olaylar yaşadınız mı? Biraz da korkalım!

Bu haftanın konusunu da ben belirledim. Bu haftanın ağaç ev konusu ise; Ölmeden önce yapılacak listende neler var? Ya da sadece bir yıl ömrün kaldığını söyleseler ölmeden önce neler yapardın?

Benim Ölmeden Önce Yapılacaklar diye bir listem var. Bence herkes de bulunması gereken bir liste. Benim listemde neler yok ki. İlk önce dünyanın her yerini gezmek istiyorum. Yani gezmediğim, görmediğim yerlerin olmamasını istiyorum. Ondan sonra ekstrem sporlarla uğraşmak istiyorum. Örneğin; Bungee jumping, yamaç paraşütü, rafting gibi... Öğrenebildiğim her dili öğrenmek ve farklı kültürleri tanımak istiyorum. Özellikle beni yakından tanıyanlar bilir, uçaklara aşığım. Uçakla bir yıl geçirebilirim. Uzun yolculukları çok seviyorum hele de havadayken. 

Gezdiğim yerlerle ilgili bir kitap yazmak istiyorum. Oranın insanlarını, yaşayış biçimlerini, havasını çok merak ediyorum. Özellikle en çok gitmek istediğim yer ise Kuzey Kutbu ve Antarktika. Yani kısacası yapmak istediğim çok şey var. Ama sizlerin de yapmak istediğiniz, ölmeden önce yapılacak listenizi okumak için can atıyorum. Haftaya görüşmek üzere...

13 yorum:

  1. Sounds great! I will wait for your book. Life in North or South poles could be very interesting.
    Good luck!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you very much for your comment. Yeah, it can be really interesting. One of the things I want to do the most!

      Sil
  2. çok güzel istekler :)
    umarım gerçekleştirebilirsin ;)
    kuzey kutbunu ben de merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. İNŞALLAH LİSTENİ HAYATA GEÇİREBİLİRSİN İREM CAN. TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim. Umarım gerçekleştirebilirim!

      Sil
  4. Gezi yazısı yazmak mı? çok hoş. Umarım gerçekleştirirsin de bizde okuruz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda gerçekleştirebilirim!

      Sil
  5. Biraz kısa tutmuşsun keşke tüm listeni paylaşsan :) Eline sağlık.. Korkutucu şeyler sorusu güzelmiş İrem Can yapabiliriz bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Evet vakit oldukça fazla yazabiliyorum.

      Sil
  6. Çok güzel bir liste oluşturmuşsun.Umarım tüm hayallerini gerçekleştirebilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Aslında daha uzundu.

      Sil
  7. heey, tamam, ağaç ev 10 bu korku şeysi olsuuun. ben de sana sorcaktım, yeni sohbet için konun var mı diyeee :) ağaç ev 11 de düşündüüm. söleriim. ruhun rengiyle ilgiliii :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.