30 Ekim 2019 Çarşamba

Halloween Week

Herkese yeniden merhaba. Bugünle beraber bizim bildiğimiz meşhur şu Cadılar Bayramı! Her yıl iple çektiğim bu günlerde arkadaşlarımı korkutmayı, birbirimize korku dolu anlar veya hikayeler uydurduğumuz, filmler diziler izlediğimiz ve birbirimize korkutucu makyajlarla ''Şeker mi şaka mı?'' diye kapı kapı dolaştığımız bir gün. Özellikle Cadılar Bayramında yurt dışındaysanız size güzel günler diliyorum!

Evet, ülkemizde az da olsa bir bayram ya da parti olarak olarak kutlanmaktadır. Eğer Cadılar Bayramında yurt dışındaysanız sizi tebrik ederim. Kesinlikle çok eğlenceli saatler geçireceğinize temin ederim. Özellikle meydanlara çok dikkat edin. Her zaman arkanıza bakmayı unutmayın çünkü cadılar sizi alıp götürebilir. :) 

Evet bu haftada size önerilerim bol. Ama bu önerilerim Cadılar Bayramını evde geçirenlere gelsin. Tabi ki kitaplara gelecek olursak kesinlikle Stephen King' i tercih ederim. Ya da sizin cinayetlerle dolu bir kitabınız varsa o da olur. Dizi ve film önerilerim American Horror Story, Korku Seansı Serisini ya da Joker' i tercih ederim. Diğerleri çok yapmacık geliyor bana. Özellikle bu haftayı çok eğlenceli geçirmenizi sağlayacak bir ipucu da arkadaşlarınızı hiç tahmin bile edemeyeceği korkunç şakalar yapabilirsiniz. Tabi bu şakaların da bir ayarı olsun. 

Herkesin Cadılar Bayramını kutluyorum. Peki sizin de bu haftada yaptığınızı görmek isterim. Yorumlar bölümünden görüşlerinizi, önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Bu hafta size ve sevdikleriniz için iyi geçmesi dileğiyle...

9 yorum:

  1. Aslında çok eğlenceli bir bayram.Her ne kadar kutlamasam da dediğiniz gibi arkadaşlarıma ufak şakalar yapıyorum.Güzel oluyor ya :)

    YanıtlaSil
  2. ay american horror story izleyim aklımdaydııı. evde kabak oydum hihi kedi kafası daptıım :)

    YanıtlaSil
  3. Her toplumun kendine göre ritüelleri vardır.

    YanıtlaSil
  4. ay ağaç ev 11 i momentos arkadaşımız yazcak. bi konu düşünmüş. yazayım dedi. taam dedii. o yazsın biz de ondan yazarız. haftaya da böle olsuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamdır benim için bir sorun yok. İlerlesin yeter! 😄

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.