9 Kasım 2019 Cumartesi

Ağaç Ev Sohbetleri #10

Herkese yeniden merhaba. Evet geciktim. Sınav haftası da başladığından dolayı sık paylaşım yapamıyorum. Ama günler çok hızlı geçiyor. 10. haftayı da geride bırakıyoruz...

Bu etkinlikte siz de söz sahibi olabilirsiniz. Tartışmak istediğiniz veya herhangi bir konuda farklı görüşleri merak ediyorsanız, katılın derim! Blog sayfanızın içeriği farklı olabilir ama genel ortak bir katılımla farklı görüşleri okumak, tanımadığımız blog arkadaşlarımızı veya yeni katılanları tanımak aracılığıyla bu etkinlikte tanımış olacağız. Bir nevi kalabalıktan kaçıp, bir ağaç evde toplaşıp sohbet etmek. Haftanın sonunda da konuyla ilgili içerik yazan bütün bloggerların linki paylaşmış olacak. Böylece bu etkinlik unutulmayacak. Şimdiden iyi okumalar...

Bu haftanın konusu önceki Ağaç Ev Sohbetlerinde de yanıtladığım soruydu. Fakat ben yine de farklı hikayelerimle sizlerle paylaşmak istedim: Sizin de korkunç veya anlamlandıramadığınız olaylar yaşadınız mı? Biraz da korkalım!

Önceki sohbetteki düşüncelerimi okumak istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz. Almanya' dayken Cadılar Bayramı yürüyüşleri, evlere gidip komşuları korkuttuğumuz günleri hatırlıyorum da çok hızlı geçmiş. Hala yapıyorum. Cadılar Bayramı benim için çok özel bir bayram. Makyajlar, maskeler, kostümler derken beni benden alıyor. Ben anlamlandıramadığım olaylar yaşamadım. Amerika' dan bütün dünyaya yayılan bu bayram, uluslararası ün kapmış durumda. Gerçi biz de pek yaygın olmasa bile o güne özel etkinlikler yapılmakta. Ben en çok bu bayramda korku içerikli filmler ve diziler izlemeyi tercih ederim. Peki siz neler tercih edersiniz? Bu bayramı nasıl buluyorsunuz? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

6 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş. Bu arada mimledim seni. Cevaplarını merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Hemen yanıtlayım!

      Sil
  2. Ben anlamlandıramadınız bir dünya olay yaşadım. Neyse ilginç mevzular bunlar :)

    YanıtlaSil
  3. hımms almanyada da eğlenceliymiş demekkisii. şirin bayram tabii sevilmez miii :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.