15 Kasım 2019 Cuma

Ağaç Ev Sohbetleri #11

Herkese yeniden merhaba. Evet bu hafta baya geciktim. Ama neyse ki sınav haftamız sonunda bitti. Bu bir hafta boyunca bol bol sizlerle birlikte olacağım için çok mutluyum. 

Bu etkinlikte siz de söz sahibi olabilirsiniz. Tartışmak istediğiniz veya herhangi bir konuda farklı görüşleri merak ediyorsanız, katılın derim! Blog sayfanızın içeriği farklı olabilir ama genel ortak bir katılımla farklı görüşleri okumak, tanımadığımız blog arkadaşlarımızı veya yeni katılanları tanımak aracılığıyla bu etkinlikte tanımış olacağız. Bir nevi kalabalıktan kaçıp, bir ağaç evde toplaşıp sohbet etmek. Haftanın sonunda da konuyla ilgili içerik yazan bütün bloggerların linki paylaşmış olacak. Böylece bu etkinlik unutulmayacak. Şimdiden iyi okumalar...

Evet Ağaç Ev Sohbetleri son hızla devam ediyor. Bu haftamızın da konusu Momentos' dan geldi. Bu haftanın konusu da şöyle: Ergenlik döneminizde rol model aldığınız biri var mıydı, kimdi? Yetişkin biri olduğunuzda bu rol model hakkındaki fikriniz aynı mıydı?

Tabii ki ilk önce annem ve babam benim için asıl rol modeller. İkisini de çok seviyorum. Benim için apayrı bir yeri olan ve ülkemizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk de benim için en büyük rol modellerinden birisidir. Bu konu dışında olarak rol model aldığım kişileri sizlerle paylaşmak istiyorum. Sadece ergenlik dönemi değil, yaptıklarıyla hayatıma bakış açısı kazandıran, şarkılarıyla her zaman yanımda olan Taylor Swift benim için rol modellerden birisi. Kitaplarıyla beni benden alan Stephen King, Dan Brown, Stephen Hawking ve daha fazlası... Onları yakından takip ediyorum ve yaptıklarıyla beni büyülüyorlar. Kitap yazma sürecimin de başlamasına neden olan yazarlar. Peki sizin rol model olarak aldığınız kişi veya kişiler var mı? Yorumlar bölümünden bizlere görüşlerinizi yazmayı unutmayın! Seviliyorsunuz!!!

6 yorum:

  1. Çok teşekkürler, kısa ama çok dolu ve çok içten bir yazı olmuş. :)) Başarılar seninle olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

      Sil
  2. annen baban taylor güzel modelleer :) hadi iyi tatiller sanaa :) taylor minnoş ben de çok seviyooom :) bi de atatürk olsun rol modeeeel hihihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle!

      Sil
  3. Deep haklı, ilk olarak Atatürk'ü arıyor gözler gençlerin rol modeli olarak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Aynen ilk olarak!!!

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.