27 Kasım 2019 Çarşamba

Ağaç Ev Sohbetleri #13

Herkese yeniden merhaba. 13. haftadayız!!! Ne kadar da hızlı geçti değil mi? Bu haftanın da konusunu ben belirledim. Eğer sizlerin de merak ettiğiniz sorularınız varsa yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu etkinlikte siz de söz sahibi olabilirsiniz. Tartışmak istediğiniz veya herhangi bir konuda farklı görüşleri merak ediyorsanız, katılın derim! Blog sayfanızın içeriği farklı olabilir ama genel ortak bir katılımla farklı görüşleri okumak, tanımadığımız blog arkadaşlarımızı veya yeni katılanları tanımak aracılığıyla bu etkinlikte tanımış olacağız. Bir nevi kalabalıktan kaçıp, bir ağaç evde toplaşıp sohbet etmek. Haftanın sonunda da konuyla ilgili içerik yazan bütün bloggerların linki paylaşmış olacak. Böylece bu etkinlik unutulmayacak. Şimdiden iyi okumalar...

Bu haftanın konusu: En beğendiğiniz ya da size yakın gelen süper kahraman var mı? Peki süper kahramanınızın en sevdiğiniz özelliği nedir? DC mi Marvel mı daha iyi?

Tabi ki bütün süper kahramanlar benim için apayrı bir yerde. Fakat içlerinden en beğendiğim Marvel evreninden Captain Amerika, Iron Man, Thor, Loki, Hulk, Flash... Daha çok var ama önde gelen favorilerim bunlar. DC evrenine gelince de Joker, Harley Quinn, Superman, Batman, Batwoman, Catwoman, Aquaman, Wonder Woman... Maalesef sınıflandırma yapamam. Hepsi benim için apayrı bir yeri var. Özellikle şu günlerde Batwoman ve Batman aşığım. 2021' deki Batman filmini dört gözle bekliyorum. Robert Pattinson kesinlikle çok iyi bir karar olmuş. Batman rolüyle düşünemiyorum. Kesinlikle İNANILMAZ olacak. Bir de Joker' i unutmayalım!

Süper kahramanlarının bütün özelliklerini çok beğeniyorum. Ama en çok da görünmez ve akıl okuma yeteneği beni benden alıyor diyebilirim. DC ve Marvel seçimi asla yapamam. Çünkü ikisi de birbirinden iyi. DC' nin dizi evrenini daha hoş buluyorum. Sinematik evreninde de biraz daha karanlık olsa kesinlikle Marvel' i geçebilir diye düşünüyorum. Çünkü süper kahramanları gerçekten çok iyi. Ben daha çok orojin hikayeleri hoşuma gidiyor. Joker, Batman, Batwoman ve Wonder Woman orijin hikayeleri kesinlikle çok iyi. İzlemenizi kesinlikle öneririm. İyi İzlemeler!!!

16 yorum:

  1. Bu haftanın güzel bir konusu varmış katılımı bol olsun :)
    Benim en sevdiğim kahraman kuşkusuz Iron Man yeri zaman ben de 1 numaradır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle!!!

      Sil
  2. Sayenizde Marvel ve DC evrenlerini tanımış oldum:) Bilgi, bilgidir. Sevgili İrem, eğer konu bulmakta sıkıntı çekiliyorsa aşağıya yazdığım sohbet konusunu önermiş olayım:)

    "Başarılı olmaktan ne anlıyorsunuz? Başarılı olmak için sizce her şey yapılmalı mı? Başarıya giden yolda sizin etik bulmadığınız ve asla kabul edemeyeceğiniz davranışlar nelerdir ve bu yapınızla başarılı olabileceğinizi düşünüyor musunuz?"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve konu önerin için çok teşekkür ederim. Bence haftanın konusu olabilir.

      Sil
    2. Eveet bu konuyu ben de çok sevdim ve Ağaç Ev sohbetlerine katılıverdim:)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim. :)

      Sil
  3. hepsini seviyon yaniii. ben dee. pattinson uyar evet. un suratlı kikiki beyaz suratlı, joker kim olcak acabaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Acayip güzel olacak!!!

      Sil
  4. Ben Pattinson'u pek yakıştıramadım bir türlü açıkçası :)
    Ben de yazdım konuyla ilgili; 1gunce.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve katılımın için çok teşekkür ederim.

      Sil
  5. Kahramanlar hakkında bilgim yok. Milli kahramanlardan Dedem Korkut destanlarındaki kahramanları severim.

    YanıtlaSil
  6. ağaç ev okey tyrha pazartesiiii :)

    YanıtlaSil
  7. harika bir yazı olmuş. ben de yazdım bugün. konu süperr :))

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.