16 Kasım 2019 Cumartesi

Farkındalık Kuşağı

Herkese yeniden merhaba. Yazmak, söylemek ve blogumda paylaşmak istediğim, nasıl desem? Unuttuğumuz veya üç maymunu oynadığımız olaylarla ilgili konuşmak ve sizlerin fikirlerini de merak ettiğimden dolayı Farkındalık Kuşağı adlı bu seriyi başlatmak kararı aldım. Eğer siz de katılmak istiyorsanız, herhangi bir konuda düşüncelerinizi karşınızdakini aydınlatmak ve farkındalık yaratmak istediğiniz her konuda yazabilirsiniz. Yeter ki asla susmayın...

Her hafta yeni bir farkındalıkla ilgili yazıyı paylaşmayı umuyorum. Her hafta olmasa da sık sık bu konuda sizleri bilinçlendirmek ve aynı zamanda da kendimi bilinçlendirmek istiyorum. Bu kuşağın temel konusu insanın öz eleştiriye açık olması. Yani konuşmak istemediğimiz ya da konuşup da bir iki gün sonra unuttuğumuz konuları konuşmak istiyorum. Bana göre şu an insanoğlu üç maymunu oynuyor. Ne kadar ülkeler toplansa ve barış içerikli sözler söylese bile gerçekler çok apaçık durumda. Konuya hemen girmek istemiyorum. Çünkü her hafta dünyevi konularla sizleri blog sayfamda bekliyor olacağım. 

Sizlerin görüşleri, fikirleri ve destekleriniz benim için çok önemli. Çünkü yalnız olmadığımı, benim gibi düşünen milyonları gördükçe çok mutlu oluyorum. Ve her zaman dediğim gibi iyi ki bu blog macerasına atılmışım. Sizler de iyi ki varsınız! Sizlerin de bu Farkındalık Kuşağı' na katılmanızı çok isterim. Sizlerin düşüncelerini çok merak ediyorum açıkçası. En yakın zamanda konuyu başlatmış olacağım. Sizlerin de farkındalık yaratmak istediğiniz konular varsa yorumlar bölümünden yazmanız yeterli. İyi Okumalar!

16 yorum:

  1. Hımm yine güzel bir seri ile karşı karşıyayız sanırım. Zamanım ve konuya göre yazacak cümlelerim olduğu sürece bu seriye katılmak isterim :) Düşüncen çok hoş:)
    Sonraki haftalar için bir konu öne sürecek olursam da insanlar arasındaki saygısızlığın had safhada olduğu şu yıllarda saygıyı geri kazandırmak için neler yapabiliriz olabilir belki. Özellikle de çocuk yetiştirirken nelere dikkat edilmeli konusunda. Hem halihazırda anne babalarla hem de daha anne baba olmamış ama fikirleri olan gençlerle bir beyin fırtınasına çıkılabilir diye düşünüyorum.
    Bolca sevgiler❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle çok iyi bir fikir. Aynen ilkine bu başlıkla başlayabiliriz!

      Sil
  2. merhaba güzel bir şey bu :)
    seni umman aslanın başlattığı çocukluğuma mektup mimine etiketledim. gel bak yapmak istersen yaparsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda yapacağım.

      Sil
  3. Çok güzel bir fikir, yoğunluğumdan dolayı yazı paylaşamam muhtemelen ama senin yazılarını takipte olacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve desteğin için çok teşekkür ederim.

      Sil
  4. Fikir çok hoşuma gitti, buradayım ve farkındayım demek için ben de yazacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz ve katkınız için çok teşekkür ederim.

      Sil
  5. hımmmmm yine parlak bir fikirle geldiiiin. peki sen yaz bakalım bir konu yazcan herhaldeeee düşünürüüüz kikiki :)

    YanıtlaSil
  6. Seriye bende varım. Başladığınız zaman bana bildirirseniz sevinirim çünkü bloggera bu aralar çok girmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz ve katılımınız için çok teşekkür ederim. Yarın ilkini paylaşıyorum. :)

      Sil
  7. Farkındalık adına yapılabilecek her şey mutlu ediyor beni.. Yazmayı uzun yıllardır çok sevmeme rağmen, özellikle daha fazla kişiye ulaşıp, toplumda farkındalık yaratabilmek adına sevgili Sevkoz'un önerisi ve desteği ile yeni katıldım Blogger dünyasına.. Paralelinde diğer sosyal medya hesaplarım ile de yürümek istiyorum. Sevgili Deep sayesinde sizinle ve sayfanızla tanışmış olmaktan çok mutlu oldum ve takipteyim tabii ki👍
    Sizi de beklerim🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz ve takibiniz için çok teşekkür ederim. :)

      Sil
  8. Farkındalık oluşturan kişilere ne mutlu iyiki varsınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizler de iyi ki varsınız. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.