9 Kasım 2019 Cumartesi

Hakkımda Bilmediğiniz 11 Şey Mimi

Herkese yeniden merhaba. Yeni bir mimle karşınızdayım. Evet, böyle güzel mimleri yanıtlamayı çok seviyorum. Bu mimin öncüsü de Sade ve Derin! Thestoriesfromthestars da çok güzel yanıtlamış. Görüşlerinizi bizimle yorumlar bölümünden paylaşabilirsiniz. Okumanızı kesinlikle tavsiye ederim. Okuyan herkes bu güzel mimi yanıtlasın! İşte hakkımda bilmediğiniz 11 şey;

1) Kendinde sevmediğin özelliğin nedir?
Kendimde sevmediğim bir özelliğim bazen çok olumsuz olmam. Evet bazı anlar geliyor ve işler yerinde gitmediği zaman olumsuz olabiliyorum. Ama bu özelliğimi kaybetmek istiyorum.

2) En büyük takıntın nedir?
En büyük takıntım eğer birisi defterimdeki yazıları eliyle sürtmesi sonucunda yazımın okunamaması ve kitapları büken insanlara takıntılıyım. Defteri bükmek, kitabın sayfalarını bükmek için en büyük takıntım. Böyle yapan insanlara da acayip uyuz oluyorum. Bu özelliğimden dolayı çoğu kişiyle de tartıştığım vardır.

3) Kimsenin bilmediği bir sırrın var mı?
Tabi ki herkesin vardır. Ama iki kişinin bildiği bir sır, sır değildir diyerek diğer soruyla ışık hızıyla gidiyorum. :)

4) Hayattaki en büyük başarın ne?
Hayattaki en büyük başarım, tabi ki akademi alanını saymıyorum, bu bloga başlamam ve kitap yazıyor olmam. Özellikle kitap yazma sürecine girmem bana göre en büyük başarılarımdan birisi. Buradan kitabımla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

5) Seni mutlu eden şey ya da şeyler nelerdir?
Saymakla bitmez. Beni en mutlu eden şey öncelikle ailemle birlikte olmam. Tabi ki öncelik sağlıklı olmak. Çünkü sağlıklı bana göre en önemli şey. Sağlıklı değilsen mutlu olmak nedir ki?

6) En sevdiğin ünlü kim?
En sevdiğim ünlü kesinlikle Taylor Swift. Onu 2012 yılından beri takip ediyorum ve gerçekten tapıyorum. Sözleri, hayata bakış açısı, şarkılarındaki duygu beni benden alan özelliklerinden biri. 

7) Şansa inanır mısın? Şans getirdiğini düşündüğün bir eşyan var mı?
Şansa inanırım. Çünkü bilmiyorum ama eşyaların bir enerjisinin var olduğunu düşünüyorum. Bana şans getiren bir eşyam da var. Bir tavşanım var. Bebekliğimden beri yanımda olan ve yıllara karşı dayanıklı oyuncaklarımdan birisidir.

8) Hayalindeki meslek ve nedeni?
Hayalimdeki meslek psikolog. Evet, buna karar vermek zordu. Çünkü kendimi tanıyana kadar çok meslek değiştirdim. Karar veremiyordum ya da iklimde kalıyordum. Ama okuduğum bir kitap mesleğimi seçmemde rol oynadı. Kitabın tam adını hatırlamıyorum ama bir psikologun hastalarıyla ilgili anılarını anlatıyordu. Ondan sonra bu meslek çok hoşuma gitti ve kararımı verdim. Gerçekten de buradan sesleniyorum: Eğer meslek seçiminizde kararsız kalıyorsanız ilgilendiğiniz bir alanı ilk önce araştırın. Kendinizi tanıyın ki meslek için bir yol gözüksün. Ondan sonra da onunla ilgili kitapları okursanız ikilemde kalmayacağınızı temenni ederim.

9) Kafan bozukken yaptığın şeyler nelerdir?
Kafam bozukken yaptığım şeyler kitap okumak, müzik dinlemek ve özellikle uzun maratonlara katılmak iyi geliyor. Peki siz neler yapıyorsunuz?

10) En sevdiğin dizi ya da film?
En sevdiğim dizi şu son aralar See adlı dizi. Gerçekten İNANILMAZ! Buradan See' ye ulaşabilirsiniz. Dark, Blacklist, Billions, Homeland, Seal Team, American Horror Story ve daha fazlası... Filmler için de tabi ki Marvel ve DC vazgeçilmezlerimdir.

11) Kendine hangi sorunun sorulmasını isterdin ve cevabın ne olurdu?
Şu an mutlu musun sorusunu yanıtlamayı çok istiyorum. Çünkü ülkemizdeki ekonomik sıkıntılar nedeniyle intihar haberleri art arda geliyor ve bu ben gerçekten çok üzüyor. Bu hayat pahalılığı ne zaman bitecek? Daha kaç kişi ölecek? Sizlerin de düşüncelerini çok merak ediyorum...

11 yorum:

  1. see, dizi, duymamışım yaa, bakarıms :) eveet taylor swift sevilmez miii :) başarıların çokooş. takıntıların ilginçmiş, sürtmek yanii. ay bence sen olumsuz filan olamazsıın :) haklısın ülkemiz böyleyken mutlu olmak kolay değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim canım. İyi ki varsın!

      Sil
  2. Ben de aynı sizin gibi çok olumsuz bir insanım.

    YanıtlaSil
  3. Defteri bükmek, kitabın sayfalarını bükmek için en büyük takıntım. Böyle yapan insanlara da acayip uyuz oluyorum. Bu özelliğimden dolayı çoğu kişiyle de tartıştığım vardır.
    :))
    arkadaşımı ne kızdırırdık bunun yüzünden . bir kitabı yere attığımız zaman ne sinirlenirdi:)) kitaplara karşı saygısı çok vardı

    YanıtlaSil
  4. Cevaplarını okumak çok keyifliydi. Dark benim de en sevdiklerimden. Ve tabi ki Marvel. Hâlâ sinema salonu karanlığında Endgame'i izlerken yaşadığım duygular taptaze...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle öyle!

      Sil
  5. Yorumun için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. Blogunuzu takibe aldım.Benim bloga da beklerim. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Hemen bakıyorum!

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.