28 Aralık 2019 Cumartesi

2020 Hedeflerim Mimi

Herkese yeniden merhaba. Yeni yıla sadece 3 gün kaldı. Ne kadar da hızlı geçti. 2019 benim senem değildi doğrusu. Ama 2020' ye umutla bakıyorum. Merak etmeyin, Zinciri Kırma bölümümüz geliyor. 2020 herkes için huzurlu, mutlu ve en önemlisi sağlıklı bir yıl olsun... Bu yıl hepimizin olsun!

Farklı Diyarlar' a bu güzel mimi benimle paylaştığı için çok teşekkür ederim. Bu mimi okuyan herkesin yanıtlamasını istiyorum. Sizlerden gelen sorularla ilgili mimleri çoğaltmayı planlıyorum. Çünkü sorulan sorular çok etkileyici. En kısa zamanda paylaşmayı umuyorum. :) 2020 hedeflerimi kabataslak olarak sıralayacağım. Sizlerin hedefini de çok merak ediyorum. Yorumlar bölümünden görüşlerinizi veya blog için önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Seviliyorsunuz!!!

1) Herkesin bildiği gibi ilk kitabımı yazıyorum. 8 Dakika' yı üç ay içerisinde bitirmeyi ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha ilk kitabım olduğum için yanlış bir şey yapmak istemiyorum ve içime sinecek şekilde tamamlamak istiyorum. 2020 yılının ilk hedefini 8 Dakika' yı raflarda bulundurmak olacak. Umarım sizlerin de beğeneceği bir bilim kurgu olmasını temenni ederim. Destekleriniz ve önerileriniz için de çok teşekkür ederim. O kadar güzel fikirler ve yorumlar geliyor ki... İyi ki varsınız!

2) Eğitim açısından kendimi daha da çok geliştirmek. Olmak istediğim mesleğe daha fazla yönelmek istiyorum. Yabancı dilimi daha da çok geliştirmek ve ilerletmek istiyorum. 

3) Web sitelerimiz olan kelime-bul.com ve calisma-saati.com' u ilerletmek ve yeni fikirlerle farklı web siteleri açmak. Kelime-bul'a blog bölümünden yazılarımızı paylaşmaya devam ediyoruz. Bence yazılarımızı kaçırmayın. Benden söylemesi...

4) Zinciri Kırma etkinliğimi bu yılda en güzel bir şekilde tamamlamak istiyorum. Bu yılla birlikte 3 yıldır devam etmekte olan Zinciri Kırma etkinliğine katılmanızı öneririm. Gelecek olan yazımda sizler için pdf''li olarak paylaşacağım. Nasıl başlarsan öyle biter diyerek diğer maddeye geçiyorum. :)

5) Galiba sıralayabildiğim hedefler bunlar. Aslında çok var ama mimi uzatmak istemedim. Önceliklerim bunlar diyebiliriz. Herkesin mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirmesini, savaşların değil barışın olduğu bir yıl olsun. Peki sizin hedefleriniz neler? Yorumlar bölümünden bizlerle veya blog sayfanızdan bu mime katılırsanız çok mutlu olurum. Mutlu Yıllar!!!

9 yorum:

  1. Başarılı bir yıl olacak başarılar dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Size de yeni yılda başarılar dilerim. :)

      Sil
  2. nefis dört hedef. ulaş ki hepsisineee :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu yıl ilk kitabımı yazıyorum. Kitabınızı okuyacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Merak ettim doğrusu. :)

      Sil
  4. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Umarım siz de gerçekleştirebilirsiniz!

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler mimi yaptığın için. harika olmuş. umarım hepsi gerçekleşir. ilk kitabını okumayı merakla bekliyorum. raflara çıkarsa adıma imzalı ben de isterim söyleyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle! :)

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.