26 Aralık 2019 Perşembe

Ağaç Ev Sohbetleri #17

Herkese yeniden merhaba. Ne kadar da hızlı geçiyor haftalar. 17. haftanın da sonuna geliyoruz. Diğer hafta da olduğu gibi yine geçikme yaşandı. I'm so sorry. :) Şu sıralar kelime-bul.com' dan ilerliyorum. Oradaki yazılarımı da okursanız sevinirim. Sizler de blog bölümünde yazar olabilirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim...

Bu etkinlikte siz de söz sahibi olabilirsiniz. Tartışmak istediğiniz veya herhangi bir konuda farklı görüşleri merak ediyorsanız, katılın derim! Blog sayfanızın içeriği farklı olabilir ama genel ortak bir katılımla farklı görüşleri okumak, tanımadığımız blog arkadaşlarımızı veya yeni katılanları tanımak aracılığıyla bu etkinlikte tanımış olacağız. Bir nevi kalabalıktan kaçıp, bir ağaç evde toplaşıp sohbet etmek. Haftanın sonunda da konuyla ilgili içerik yazan bütün bloggerların linki paylaşmış olacak. Böylece bu etkinlik unutulmayacak. Şimdiden iyi okumalar...

Bir sonraki hafta için (yeni yıla özel) konu önerim: 2019 senin için nasıl geçti, zor veya kolay bir yıl mıydı? 2020 yılı için beklentilerin neler?

Bu haftanın konusunu da Barış Doğan belirledi: Lisedeki aşk meşk olayları ve lisede sevgili yapmak hakkında ne düşünüyorsun, sence yapılmalı mı?

Bu konu beni ucundan bile ilgilendirmese de farklı bir soru olmuş. Katılımlarından dolayı Barış' a çok teşekkür ederim. Şu an ben de lisedeyim. Bu durum bana biraz saçma geliyor açıkçası. Yaşayacağın bir ömür var ve bunu sadece lise olarak kısıtlamak? Benimle aynı fikirde olmayan kesinlikle vardır. Ben sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sizlerin de düşüncelerini çok merak ediyorum. Yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bence zamanı lise değil. Yani bana göre öyle. Ben açıkçası aşk meşk olaylarını da pek hoşuma gitmiyor. Saçma geliyor, bilmiyorum. En iyisi arkadaş veya dost olarak kalınması en iyisi. Bu konuda fazla bir şey yazamayacağıma emindim ve öyle de. Sizin düşüncelerinizi daha çok merak ediyorum. Bu hafta sizlerindenim diyebilirim. İyi Okumalar!

14 yorum:

  1. ben de tasvip etmezdim ama büyük konuştum sanırım lisede ağzımın payını aldım. hem tecrübe kattı hem de derinden yaraladı. bence lisede gençliğinizin tadını çıkarmalısınız. hemen çocukluktan çıkmaya da heveslenmeden gençliği yaşamak önemli. aşk konusu sizi büyütüyor çünkü. ama biliyorum ki aşık olmak bizim elimizde değil. ama takıntı yapmamak bizim elimizde.
    bu arada seni yeni yıldaki hedeflerini yazacağın bir mime davet ettim. eğer vaktin varsa ve daha önce yapmadıysan yapabilir misin okumak isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Hemen bakıyorum!!!

      Sil
  2. gelcam yine deee, baksan yaa, ağaç ev 17 de senden önce kuyruksuz kedi/manxcat yorum yaptı, ağaç ev 18 için, ben istiyom dedi, konu da kadınla erkek arkadaş olur mu, imiş, tamam dedim ben deee :) haftaya o yazsın da seninki de öbür hafta olsun taammıı. bugün senden az önce söledi o daaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence hem yılbaşı haftasında olduğumuz için Manxcat' ı diğer hafta yapalım.

      Sil
    2. bak, manxcat'in sonsuzluğa aşk yazısında konuşuyoduk şimdi, orda sen de söyle o zaman fikrini, o da sendeki konuyu görmüş yani, manxcat a söyle o yazının yorumlarındaaa :)

      Sil
  3. ben de yazdım mimi yayınlayacağım :)

    YanıtlaSil
  4. evet yaa güzel demişsiin. haklısın ne acelesi var di mi amaaa :) ay 2020 mimi de o zaman yılın ilk pazartesisi olsun işte yaaaa :)

    YanıtlaSil
  5. aşk ise konu ne zaman nerede denk geleceği belli olmaz ki :))

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.