2 Ocak 2020 Perşembe

Ağaç Ev Sohbetleri #18

Herkese yeniden merhaba. Yeni bir yıl ve yine ağaç sohbetleri. 18. haftanın da sonuna doğru yaklaştık. Biraz geç kaldım denilebilir. :) Yapmaktan keyif aldığım serilerden biri Ağaç Ev Sohbetleri. Sizler de yorumlar kısmından gelecek haftanın konusunu belirleyebilirsiniz.

Bu etkinlikte siz de söz sahibi olabilirsiniz. Tartışmak istediğiniz veya herhangi bir konuda farklı görüşleri merak ediyorsanız, katılın derim! Blog sayfanızın içeriği farklı olabilir ama genel ortak bir katılımla farklı görüşleri okumak, tanımadığımız blog arkadaşlarımızı veya yeni katılanları tanımak aracılığıyla bu etkinlikte tanımış olacağız. Bir nevi kalabalıktan kaçıp, bir ağaç evde toplaşıp sohbet etmek. Haftanın sonunda da konuyla ilgili içerik yazan bütün bloggerların linki paylaşmış olacak. Böylece bu etkinlik unutulmayacak. Şimdiden iyi okumalar...

Bu haftanın konusunu ben belirledim. :) : 2019 senin için nasıl geçti, zor veya kolay bir yıl mıydı? 2020 yılı için beklentilerin neler?

2019 benim yılım değildi denilebilir. Ama 2020' nin çok güzel geçeceğini düşünüyorum. Ne kadar da hızlı geçiyor. 365 gün... Hızlı geçiyor yıllar. Bu yüzden kimseyi kırma, üzme. Keşkelerin olmasın ki hayattan keyif al. Değil mi? Her yıl kendine bir hedef belirle. Neler yaptığına hayran kalacaksın. İster yıllar zor veya kolay geçsin, bu yıl sana bağlı. Belki istediğin gibi geçmedi, belki de çoğu kişiyi kaybettin. Olsun, sen kendinden vazgeçme. Yıllar seni yorabilir, sen yorulduğunu gösterme. Çünkü maalesef yaşadığımız bu dünya, böyle bir yer. Ne duygular kaldı ne de gerçeklik. Sosyal medyada gördüğün mutlu suratlar gerçek hayatta da öyle mi? Bir düşün! Pes etmek, kime göre kısa yol, kimilerine göre de kurtuluş. Önemli olan sensin. Kendi kararların doğrultusunda adımlarını at. Keşke şunu yapsaydım diye cümleler duymamaya başlayacağına eminim. 

2020' de herkesten de sıkça duyduğumuz dileklerinden birisi de şu; ''Savaşların, cinayetlerin olmadığı bir dünya diliyoruz.'' Tamam söz uçar yazı kalır ama... Yapılan bir şey var mı bunlarla ilgili. Daha sayamadıklarımız var bir de. Ama ümitler hiçbir zaman sönmez. Umarım dilediğiniz her şey bu yıl gerçekleşir. İyi ki varsınız!

9 yorum:

  1. Çok güzel temenniler var yazıda, umarım 2020 bahsettiğiniz gibi güzel geçer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve güzel dileğin için çok teşekkür ederim.

      Sil
  2. Çok güzel olmuş.
    Güzel bir sene olsun.
    İyi yıllar :)

    YanıtlaSil
  3. Yorumun için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. tamaaam bu yıl senin yılın olsun o zamaaan ve dünya için de huzur hıhım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim canım! :)

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.