19 Şubat 2020 Çarşamba

Dümdüz Bir Mim

Herkese yeniden merhaba. Mim Günlükleri'ne son hızla devam ediyoruz. Ne zamandır eğlenceli bir mim arıyordum ve buldum. Sevgili Edischar yardımımıza yetişti. Bu güzel mim için çok teşekkür ederim. Herkes yanıtlasın bence. Cevaplarınızı merakla bekliyor olacağım!

1) 3 tane film önersen hangilerini önerirsin?
Özellikle ilk sıraya Joker'i almazsak olmaz. Sonra, The Irishman ve Avengers: Endgame sayabiliriz. Maalesef bu sırlama her geçen gün hatta her film izlediğim zaman değişiyor. Bu arada film ve dizi önerilerime buradan ulaşabilirsiniz. Film ya da dizi izlemeden önce bakmanızı öneririm.

2) 3 tane kitap önersen hangilerini önerirsin?
İlk olarak Dan Brown'dan Başlangıç, Paula Hawkins'den Karanlık Sular ve son olarak da Ray Bradbury'den Fahrenheit 451 kesinlikle okunması gereken kitaplardan.

3) 3 tane dizi önersen hangilerini önerirsin?
Çok zor bir soru bence. İlk olarak Narcos, Blacklist ve Batwoman'ı sayabiliriz. Daha çok var. Fakat bunları kaçırmadan izliyorum.

4) 3 tane şarkı önersen hangilerini önerirsin?
Taylor hayranıyım tabi ki. İlk önerim Taylor Swift'in bütün albümlerindeki şarkılar diyebilirim. Queen bir efsane zaten. Ve son olarak da Guns N' Roses'in November Rain şarkısı efsane...

5) Bugüne kadar gittiğin en güzel mekanlardan bir veya birkaç tane önerir misin?
Bugüne kadar gittiğim en güzel mekanlardan daha doğrusu şehirlerden giderek yanıtlamaya çalışıyorum; orası da Eskişehir'dir. Memleketim olarak değil kesinlikle görülmesi gerekilen şehirlerden birisi diye düşünüyorum. Yaşadığım bölgeden de örnek verecek olursam, doğaya aşıksanız Toroslar'ı ya da Beydağları'nı görmenizi kesinlikle tercih ederim. 

6) 1 tane YouTube kanalı önerir misin?
Yazılarımından da anlayacağınız ve videolarını kaçırmadan izlediğim, etkinliklerini her yıl kesintisiz olarak sizlere sunduğum kişiyi biliyorsunuz. Kesinlikle Barış Özcan. Kaliteli içerik barındırması ve beş yılı aşkın takip sürecimden videolarını kaçırmadan izlemeye özen gösteriyorum.

7) 1 tane Instagram kanalı önerir misin?
Bilmem. Instagram kanallarını pek takip etmiyorum. Ama daha çok Marvel ve DC içerikli kanalları takip ediyorum.

13 yorum:

  1. Waoow ellerine sağlık, önerilerini hemen kaydettim. Irishman i telefonuma indireli 1 ay oldu, hala izleyemedim 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle izlemeni öneririm! :)

      Sil
  2. Senin kitap önerilerin zaten her seferinde harika oluyo İrem Can, bi de Eskişehir' i önermişin çok da iyi yapmışsın :) Barış Özcan' da gerçekten çok kaliteli içerik üretiyor, ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  3. The Irishman izleyemedim daha ay bitmeden izlemek niyetindeyim beğenen de çok fazla o filmi beğenmeyen de bir yanım beğeneceğimi söylüyor bakalım :) Çok güzel öneriler eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Bence hemen izlemelisin. İzlediğim en iyi filmlerden birisiydi.

      Sil
  4. Avengers serisi ve marvel yapımlarını severek izliyorumm cevaplar harika ellerine sağlık 🙂

    YanıtlaSil
  5. Barış Özcan gerçekten de kaliteli bir içerik üreticisi. Videolarında gerek kullandığı dil olsun gerek duruşu olsun kendini izletebiliyor.
    Taylor Swift'in Ed Sheeran ile yaptığı "Everything Has Changed" şarkısı benim favorilerimden :)
    Ellerine sağlık çok güzel bir mim yazısı olmuş! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle, aslında çok var da özetin özeti yaptım. :)

      Sil
  6. Yorumun için çok teşekkür ederim!

    YanıtlaSil
  7. taylor ponçik yiaaa :) blacklist süfeer :) sen demiştin, see adlı dizi, onu izledim, o da güzeldiii :) aa barış özcanın bir videosunu izledim, gelecek 250 yıl mı neydi, onu bir amerikalıdan almış, orijinalini de izledim, o adamdan kopya etmiş sanırımsam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim canım. :)

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.