11 Nisan 2020 Cumartesi

Blogger Gazetesi

Herkese yeniden merhaba. Nasıl geçiyor günler? Neler yapıyorsunuz? Açıkçası ben farklı şeyleri denemeye başladım. Her günümün aynı olmaması için dün yaptığım şeyi daha farklı bir şekilde yapmaya başladım. Bu örnek de Barış Özcan'ın bir videosunda vardı. İzlemenizi kesinlikle öneririm. Peki sizler neler yapıyorsunuz? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşırsanız sevinirim. Kendinize çok iyi bakın dostlarım!

Açıkçası Blogger Gazetesi'ni baya bir zamandır düşünüyordum. Ama zamanım olmadığı için gerçekleştirme fırsatım olmuyordu. Hazır karantina altındayken bunu gerçekleştirebileceğimi düşündüm ve sizlerle paylaşmak istedim. 

Blogger Gazetesi her hafta sıcacık sayfalarıyla sizlerle bulaşacak. Bu gazetede o haftanın gündemini, bilmediğiniz ya da hiç duymadığınız ilginç bilgileri, yeni blogger arkadaşlarımızı tanıyacağımız sıcacık bir gazete olacak. Tabi ki sizlerin de yardımıyla bu gazeteyi oluşturmayı çok istiyorum. Her hafta Pazar günü yayımlayacağım Blogger Gazetesi o haftanın gündemine göre sayfa sayıları farklılık gösterebilir. Sizlerden gelen herhangi bir yazı, gündemle ilgili ilginç haberler ya da tanıdığınız yeni bir blogger arkadaşlarınız varsa bu gazetede onları tanıtmak. Böylece daha aktif bir çevre ve etkileşim içerisinde olacağımızı düşünüyorum. Bu gazete için çok heyecanlıyım. Umarım istediğim gibi gerçekleştirebilirim. Konu ile ilgili ayrıntıları sık sık paylaşacağım. 

Bu hafta dışında veya yarın olabilir önümüzdeki hafta ilk basımı yapıyorum arkadaşlar. O zamanda kadar gelen önerilerinizi bekliyorum. Yorumlarda da bunu belirtebilirsiniz. Ayrıca bu gazete ile ilgili nasıl yapılacağı ya da birkaç sayfayı nasıl birlikte yayımlayacağımız hakkında yorumlarınızı aşağıya bekliyorum. Kendinize çok iyi bakın, kitapla kalın...

18 yorum:

  1. Çok güzel düşünmüşsünüz keyifle okuyacağız o zaman :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Öneriler de bekliyorum! :)

      Sil
  2. harika ! ben varım :) tabii ne yapabilirsem ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğin ve yorumun için çok teşekkür ederim. Konu önerilerinde bulunabilirsin, ilgini çeken olayları veya yeni katılan bloggar arkadaşlarımızı paylaşabiliriz. Detayları en kısa zamanda paylaşacağım.

      Sil
  3. fikrin beni heyecanlandırdı. kolaylıklar diliyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Barış özcan gibi olsa keşke herkes. zeki kız diye buna derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Önerilerinizi bekliyorum! :)

      Sil
  5. kolay gelsin bence güzel bir fikir, bloggerların dünyası da renklenmiş olur.
    benim önerim her hafta konuk bir yazar ile söyleşi yapabilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve önerin için çok teşekkür ederim. Efsane bir fikir! Gelecek hafta sizinle yapabiliriz.

      Sil
  6. aaa ne güzel bir fikir geldi yine senden, her zamanki gibii :) sen bir yayınla da bakalım olur ki belki fikirlerimiz sonraaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. İlk sayı yayınlandı! Bu haftada Pazar günü yayınlayacağım.

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.