30 Nisan 2020 Perşembe

Neden Agatha Christie Okumalıyız?

Herkese yeniden merhaba. 1 Soru 1 Cevap bölümüne hoş geldiniz! Bugünün yazarı da Agatha Christie. O meşhur cinayet kitapları yazarı. 

Sizlere soruyorum; Neden Agatha Christie Okumalıyız? Agatha'nın kitapları bir efsane doğrusu. Ben en çok cinayet kitaplarının yazarlarına hayranım. Neden mi? Çünkü o olay örgüsünü bir kördüğüm atarak kitap boyunca sizleri hem meraklandırıyor hem de onun zihninin içinde bilinmezliklerle dolu yolculuğa çıkıyorsunuz. Hayatını ve kitaplarını merak ediyorsanız kelime-bul sayfamızdan yazarlar bölümünden Agatha Christie ait her şeyi bulabilirsiniz.


Benim bu soruya cevabım ise şöyle: Agatha Christie kitaplarını büyüsü öyledir ki okurken sanki siz de cinayetin çözümüne Poirot ile kafa patlatıyormuş gibi hissedersiniz. Ayrıntıları düşünmek analiz etmek haz verir okurken. Agatha'yı okumak cesaret ister. Zeki bir insanın satırlarında kaybolmanın tadına varmak ve kelimelerin arasındaki detayların mükemmelliğine şahit olmak için Agatha Christie mutlaka okunmalı!

Peki sizler? Bu arada sıradaki yazar kim olsun? Yorumlarınızı aşağıda bekliyorum. Kendinize çok iyi bakın!

7 yorum:

  1. Dahice kurgulanmış polisiye romanlarını çok seviyorum.

    Emile Ajar olabilir

    YanıtlaSil
  2. Agatha Christie kitaplarını merak etsem de henüz okuma fırsatım olmadı. Yazından sonra hemen okumalıyım diye düşündüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle okumalısın!

      Sil
  3. Yorumun için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. evet yaaaa büyülü yazıyo valla nasıl yapıyorsa yaniii :) hımmmm, pekiii, oğuz atay olabiler miii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Tabi bir sonraki yazarımız Oğuz Atay yapabiliriz!

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.