26 Mayıs 2020 Salı

8 Dakika İçin Güncelleme


Herkese yeniden merhaba. Aslında bu bir duyuru ya da güncelleme olarak sizlere sunmak istedim. 

Biliyorsunuz ki ben bir genç-bilimkurgu türünde bir kitap yazıyorum. 8 Dakika hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. Doğrusu ben bu aylarda kitabı çıkarmayı planlıyordum. Tabi bu Corona öncesindeki planımdı. Fakat hem salgından dolayı hem de kitabın daha içime sinmemesinden bu süreyi Ağustos-Eylül gibi kaydırmayı düşündüm. Açıkçası kitap yazmakla iş bitmiyor. Ama kesinlikle belirttiğim aylarda çıkarmayı düşünüyorum.

Bu kadar uzamasının da sebebi yazdığımı bin kere silmem oldu. Çok güzel ilerliyor, kurgu tam ama bi' bakıyorum yani dışarıdan bir okuyucu olarak okuduğumda beğenmeyip siliyorum. Ve yeniden yazmaya devam ediyorum yani ediyordum. Özellikle de sizlerden gelen destek ve öneriler beni yazmaya daha da çok itti. Tekrardan çok teşekkür ederim ilginize.

İşte böyle açıkçası. Biraz içini dökmek gibi oldu fakat bunu size duyurmam benim sorumluluğum gibi hissettim. Çünkü bana özelden yazanlar da var. Bu da böyle son dakika güncellemesi gibi bir şey oldu. Önerileriniz ya da sorularınız varsa aşağıya bekliyorum. Kendinize çok iyi bakın, kitapla kalın!

13 yorum:

  1. Bilim kurgu da olsa vereceğin insanlık idealindeki mesaj önemli. Bu mesajı karikatürize eden bir mizah yönü de olmalı. yrıca okuyan iyi bir ders çıkarmalı kendine ve ibret almalı diye düşüünyorum. başarıalr... İyi bayramlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle bir mesaj olmalı. Zaten kitabın konusu tam da bugünlere ayna tutuyor denilebilir. Desteğin için de teşekkürler!

      Sil
  2. Merhaba.Ben bilim kurgu seven biri olarak konunun 'güneşin yok olması' fikrini beğendim. Yolun açık olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Aslında ben bu konuyu kelime-bul sitemiz için makale yazarken buldum. Eğer bir gün Güneş yok olursa biz bunu 8 dakika sonra anlayabilirmişiz. Yani o tenine değen sıcaklık 8 dakika öncesine ait. Gerçekten inanılmaz! :)

      Sil
    2. Gerçekten mi yani biz şimdi 8 dk geriden mi hissediyoruz😯 Aynen inanılmaz

      Sil
    3. Evet öyle. Ben de ilk önce okuyunca şaşırmıştım. :)

      Sil
  3. Çok zor iş ben ancak iki üç sayfalık hikaye yazabiliyorum. Devamı gelmiyor uzun yazmak sabır ve motivasyon gerektirir.
    Umarım gönlünce olur . Guncelemeller önemli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve desteğin için çokkkkk teşekkür ederim. İyi ki varsınız. :)

      Sil
  4. Bilim kurgu ise ben kesin okurum bu kitabı :)

    Acaba silinen bölümler diye bir bölüm olsa nasıl olurdu? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve desteğin için çok teşekkür ederim. Aslında güzel bir fikir! Bunu kesinlikle değerlendireceğim... :)

      Sil
  5. acele etme ki yaaa tabii ki yavaş yaz ve içine sinerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve desteğin için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın! :)

      Sil
  6. Çok teşekkür ederim desteğin için. :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.