6 Mayıs 2020 Çarşamba

Neden Dan Brown Okumalıyız?

Herkese yeniden merhaba. 1 Soru 1 Cevap bölümüne hoş geldiniz! Bu haftanın konuğu da Dan Brown...

Sizlere soruyorum; Neden Dan Brown Okumalıyız? Dan Brown'un kitapları (eğer okuduysanız) gizemli yolculuklarla çıkıyorsunuz. Örnek olarak Başlangıç'ı verebilirim. Efsane bir kitaptı. Eğer hiç Dan Brown kitaplarını okumadıysanız ve bir başlangıç yapmak istiyorsanız Başlangıç tam da size göre bir kitap olacaktır. Hayatını ve kitaplarını merak ediyorsanız kelime-bul sayfamızdan yazarlar bölümünden Dan Brown'a ait her şeyi bulabilirsiniz.

Benim cevabım da şöyle: Bir gizemin peşinden koşarken hem dünyadaki farklı şehirler, ülkeler hakkında hem de sanat bilim tarih alanlarında bilgi edinmek ve gizemin bütün bunların eşliğinde zevkle çözülmesine eşlik etmek, okurken yaşatan, öğreten, sürükleyen, araştıran ve her olay örgüsüyle nefes kesen bir kaleme sahip olduğu için Dan Brown okunmalı. Çünkü onunla farklı düşünmeyi, ipuçlarının peşinden koşmayı ve yaptığı ters köşelerini okumayı çok seviyorum.

Peki sizler? Sıradaki yazarımızı yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Kendinize çok iyi bakın!

6 yorum:

  1. Ccehennemi okumaya niyetliyim bu aralar. Karantina döneminde soluklu maceralara yer vermek iyi bir fikir gibi görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle başlamanı öneririm. Yoksa pişman olabilirsin! :)

      Sil
  2. pikiiiii madeeem okuruuz :)

    YanıtlaSil
  3. "Başlangıç" haricinde hemen hemen tüm kitaplarını okudum. İlkokul düzeyindeki çocukların dahi anlayabileceği yalın bir dille yazılmış eserlerinde heyecan,ters köşe ve gizem hiç bitmiyor. Çok etkilendiğim yazarların başında geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle katılıyorum! :)

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.