12 Haziran 2020 Cuma

Konumuz Kitap İle 3 Yıl!

Herkese yeniden merhaba. Aslında bu özel yayını tam ayın yedisinde paylaşmayı umuyordum. Fakat bir türlü ayarlayamadım. Bugüne kısmetmiş demek ki. 

Konumuz Kitap'ın 3. yılını kutluyoruz! 07/06/2017 tarihinde başladığım bu güzel yolculuğu sizler sayesinde emin adımlarla ilerliyorum. Bu üç yıl boyunca nice güzel arkadaşlıklar, dostluklar kazandım. Bazen sıkıldığım ya da uzun bir ara yayın paylaşmadığım zamanlar da oldu fakat siz hep yanımdaydınız. Destekleriniz, görüşleriniz benim için hep bir yol çizelgesi oldu. O güzel yorumlarınız hep kalemimi sağlam tutmama destek oldu. Ve daha niceleri... Bu üç yıl benim en iyi üç yılımdı diyebilirim. Her zaman da söylüyorum ki iyi ki Blogger dünyasına katılmışım! O gün vazgeçseydim sizin gibi güzel insanları tanıyamazdım. Buradan da başlamak isteyen ya da karar veremeyenlere sesleniyorum; Katılmazsanız çok şey kaybedersiniz!

Kitabımı da birkaç ay içinde çıkarmasını planlıyoruz. Bu alanda da destekleriniz çok fazla. İlginiz için de apayrı bir teşekkür etmem lazım. Özellikle de Blogger dünyasında olmak bazen zor ya da yorucu olabiliyor. Fikir gelmiyor ya da o ay kitap okumadıysanız ne paylaşırım diye kara kara düşünebiliyorsunuz. Fakat sizlerin o güzel önerileri sayesinde hiçbir zaman bu duyguya kapılmama izin vermiyorsunuz. Bu üç yıl boyunca burada birçok şey öğrendim. Dostluğu, yardımı ve daha niceleri... İlk paylaştığım yazıma bakınca ne kadar amatör olduğuma gülüyorum. Yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Biraz çekingenlik de var. Her ne kadar üç yıl çok uzun bir süre olmamasına rağmen sanki bunu 10-15 yıldır yapıyorum gibi geliyor. Ama yazmaktan da, düşüncelerimi sizlerle aktarmam da hiçbir zaman solmayacak. Sizlerin sayesinde!

Bu arada özel gün için ben de logomuzu değiştirdim. Üç yıldır kullandığım logoyu askıya aldım da denilebilir. Nasıl olmuş? Yorumlarınızı aşağıya bekliyorum! Kendinize çok iyi bakın, kitapla kalın!


25 yorum:

  1. Nice güzel yıllara.. Kitapımınızın çıkacağına bilmiyordum. Merakla bekliyorum. Yeni logo da güzel olmuş bence 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim!

      Sil
  2. Nice 3 yıllara o zaman,her ne kadar geç keşfetmiş olsam da. 8 dakikayı çok merak ediyorum. Çıkar çıkmaz okuyacağımdan eminim. Bence iki logo da gayet güzel hangisini istersen onu kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Aynen ikisini de kullanırım belki. Ben de sabırsızım 8 Dakika için!

      Sil
  3. logo harika canım , nice senelere :)

    YanıtlaSil
  4. Blogunla beraber nice sağlık ve mutluluk dolu yılların olsun, gönlün neşeyle dolsun:)
    Yeni logon harika bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Beğenmene çok sevindim.

      Sil
  5. Bu güzel yazılarını yazmaya devam et çok güzel ilerliyorsun,nice güzel yıllara diyeyim logonuda çok begendim ikiside güzel;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Artık okulda bol bol konuşuruz blog ile ilgili. Seni çok özledim!!!

      Sil
    2. bende senii canım benim😘

      Sil
  6. Hayırlı olsun :) darısı başıma :)

    YanıtlaSil
  7. Başarılar dilerim. 3 yıl az bir zaman değil . Tebrik ederim.
    Eski logoya alışsakta güzeldi bu da güzel .
    Kitap içinde kolay gelsin . Başarılar dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkürler. İyi ki varsın!!!!

      Sil
  8. Seni çok başarılı buluyorum, nice senelere..

    YanıtlaSil
  9. Nice senelere, başarılarınızın devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
  10. Mutlu yaşları olsun blogunun, başarılısın ve eminim çok daha uzun yıllar blog dünyasında olacaksın. Kitabını bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Hep beraber uzun yıllar olur. :)

      Sil
  11. İrem inşallah 30. seneyide kutlarız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Umarım, çok isterim doğrusu.

      Sil
  12. oleeeeey oleey oleeeey en yaratıcı blogçu oleeeey en güzel logo oleey :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.