14 Haziran 2020 Pazar

Blogger Gazetesi | 10. Sayı

Herkese yeniden merhaba. 10. sayımız da fırından çıktı! Önceki Blogger Gazetesi'nin sayıları için buraya tıklayabilirsiniz. Eğer siz de bu gazetede yer almak istiyorsanız tek yapmanız gereken bu sayının altına yorumunuzu bırakmak. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Aşağıdaki linklerden bu sayıda yer alan blog sayfalarına ulaşabilirsiniz. Kendinize çok iyi bakın, kitapla kalın!









20 yorum:

  1. İremciğim bu ne güzel bir sürprizzzz🙏😍🤗 İnan çok mutlu oldum. Çokkkkk teşekkür ederim.🙏🙏 Blog dünyasında öyle güzel dostlar edindim ki bunlardan biri de sensin. Bu ortamda sevgi var, dayanışma var, paylaşım var. Bu serüvende bana mesajlarıyla ve sayfalarında yaptıkları duyurularla destek olan herkese senin şahsında bir kez daha teşekkür ederim. Bu bizim ortak hayır işimiz aynı zamanda. Güzel amacımıza, dar gelirli çocuklarımızın yarınlarına kaleminizle, maddi-manevi katkılarınızla koyduğunuz her bir tuğla için minnettarım. Birlikte daha anlamlı ve daha güzeliz.

    Eminim senin çok daha güzellerini gerçekleştireceğin pekçok başarıların, projelerin olacaktır. Hayata sizler gibi pırıl pırıl bakan gençleri gördükçe ülkeme dair mutlanıyor ve umutlanıyorum.

    Ümitlerimizin hiçbir zaman solmaması dileklerimle 🙏😍😘❤️🤗🤗🌷🌷🌼🌼🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Ne demek, görevimiz her zaman! Sen de iyi ki varsın. 😍 İyi ki sizin gibi güzel insanlar tanıdım. Kitabı böyle güzel çalışmalara adadığın için bir daha seni kutluyorum. 🤗

      Umarım hedeflerin gerçekleşir ve dar gelirli çocuklara umut ışığı olur. 😍🙂🥰

      Sil
    2. Amin canım inşallah 🙏❤️🤗

      Sil
  2. Solmayan Ümit kitabını en kısa sürede okuyacağım inşallah, kitabın gelmesini bekliyorum şu an:) Yine blog arkadaşlarımız birbirinden güzel yazılar paylaşmış, hemen bir ziyaret edeyim onları, sen de güzel derlemişsin. Bu blog gazetesi zaten başlı başına çok beğendiğim bir olay. Beni de paylaştığın için ayrıyetten çok teşekkür ederim İrem!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Ne demek, bu Blogger Gazetesi sizlerin sayesinde gelişiyor. Asıl ben teşekkür ederim! 😁😍

      Sil
  3. Çok güzel blog gazetesi fikri. Birçok bloggerden haberdar oluyoruz. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Banada bu güzel gazetende yer verdiğin için çok teşekkür ederim,eline sağlık canım😍😍😊

    YanıtlaSil
  5. Ben de varıııım:)
    Çok teşekkür ederim, çok güzel bir sayı olmuş:)

    YanıtlaSil
  6. İrem tebrik ederim seni. Bloggergazetesi projesi için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim. :) Bir nevi buluşma noktası bizim için.

      Sil
  7. mürekkeple hayalller filmleri iyimiş :)

    YanıtlaSil
  8. Yorumun için çok teşekkür ederim. Ne demek her zaman yerin var! :)

    YanıtlaSil
  9. kaçırdığım yazıları bu gazete ile yakalayabiliyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Gazetede bize de yer verdiğiniz için çok teşekkür ederiz İrem Hanım. Daha yeni görüyorum yazınızı.

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.