13 Temmuz 2020 Pazartesi

Ağaç Ev Sohbetleri #47

Herkese yeniden merhaba! Ağaç Ev Sohbetleri'nin 47. haftasına da girdik. Hızlı geçiyor günler ya...

Bu etkinlikte siz de söz sahibi olabilirsiniz. Tartışmak istediğiniz veya herhangi bir konuda farklı görüşleri merak ediyorsanız, katılın derim! Blog sayfanızın içeriği farklı olabilir ama genel ortak bir katılımla farklı görüşleri okumak, tanımadığımız blog arkadaşlarımızı veya yeni katılanları tanımak aracılığıyla bu etkinlikte tanımış olacağız. Bir nevi kalabalıktan kaçıp, bir ağaç evde toplaşıp sohbet etmek. Haftanın sonunda da konuyla ilgili içerik yazan bütün bloggerların linki Kayıp Fısıltı aracılığıyla paylaşmış olacak. Böylece bu etkinlik unutulmayacak. Şimdiden iyi okumalar...

Bu haftanın konusunu da ben belirledim: ; Yaz ayların nasıl geçiyor? Sıkıcı mı? Corona ile tatil nasıl?

Benim açından güzel geçiyor. Güneş, kum, deniz üçlemesi var bende. Tabi Akdeniz'in o güzel havasında yaşadığımızdan dolayı bizim için her gün tatil! :) Tabi Corona yüzünden pek çok kişinin tatil planları suya düştü. Ama gerçekten bu durum her açıdan negatife yol açtı. Özellikle de küçük esnaflar çok zor günler geçiyor. Peki sizlerin nasıl geçiyor?

Yorumlar bölümünden yazın. Kusura bakmayın ben bu yazımı kısa tutacağım. Şu günlerde çok yoğunum ve zaman buldukça sizlerle buluşabiliyorum. Kendinize çok iyi bakın, kitapla kalın!

19 yorum:

  1. yazmak insana iyi geliyor :) deniz kum güneş üçlüsü çok iyi :) sadece bu kadar nem olmasa keşke :) ben de antalyadayım ama korkudan henüz denize gidemedik ve o kadar özledim ki yüzmeyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Aynen çok nemli

      Sil
  2. irem konuyla alakasız bir şey soracağım sorun bende mi anlamadım da mesela şu aşağıda önceki yazı tuşuna basamıyorum veya arşivdeki yazı isimlerine de tıklayamıyorum. basıyorum basıyorum bi şey olmuyor neden acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum açıkçası ben de oluyor

      Sil
    2. birkaç kez denedim de sorun internet veya benim bilgisayar ile alakalı sanırım az önce denediğimde tıklayabiliyordum sonra tekrar denedim yine olmuyor düzelir herhalde :)

      Sil
  3. deniz kum güneş çok şanslısıııın yaaa. yazdım ben deee, güzel konuydu, kolaylıklar yoğunluklarındaaa ve bol bol denize giiir :)

    YanıtlaSil
  4. Koronaya haddini bildiriyorum diyorsun yani:))

    YanıtlaSil
  5. İrem çalışarak geçiyor yaz

    YanıtlaSil
  6. Sen şanslıymışsın.Bizde öyle üçlemeler yok maalesef :)Ama bir yandan da tv de haberleri gördükçe sağlımız yerinde ya bu yılda bir şeyler eksik olsun diyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Aynen her şeyden önce sağlık. :)

      Sil
  7. Çoğu küçük esnaf kepenk kapatır oldu, bu süreç çoğu insanı maddi ve manevi derinden etkiledi.

    YanıtlaSil
  8. Ülkede zaten ekonomik kriz vardı, korona da tuz biber ekti. Ne zaman normalleşiriz bilmiyorum İremciğim. Yaz rehavetine kapılıp da tedbiri elden bırakmamakta fayda var😊🌼🤗🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Zaten bugünlerde çok yoğunum! :)

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.