25 Temmuz 2020 Cumartesi

Ağaç Ev Sohbetleri #48

Herkese yeniden merhaba. Biliyorum çok geciktim aslında. Ama bu sıralar maalesef çok yoğunum. Kusura bakmayın. Ayrıca bu haftanın Blogger Gazetesi de gelemeyecek. Ama haftaya dolu dolu içerikler geliyor.

Bu etkinlikte siz de söz sahibi olabilirsiniz. Tartışmak istediğiniz veya herhangi bir konuda farklı görüşleri merak ediyorsanız, katılın derim! Blog sayfanızın içeriği farklı olabilir ama genel ortak bir katılımla farklı görüşleri okumak, tanımadığımız blog arkadaşlarımızı veya yeni katılanları tanımak aracılığıyla bu etkinlikte tanımış olacağız. Bir nevi kalabalıktan kaçıp, bir ağaç evde toplaşıp sohbet etmek. Haftanın sonunda da konuyla ilgili içerik yazan bütün bloggerların linki Kayıp Fısıltı aracılığıyla paylaşmış olacak. Böylece bu etkinlik unutulmayacak. Şimdiden iyi okumalar...


Bu haftanın konusunu da Sade ve Derin belirledi: Günümüzdeki genç insanlar daha önceki kuşaklardaki genç insanlara oranla daha  güçlü ve etkili midirler?

Bence öyle. Kendimden örnek verecek olursam. :) Sosyal medyayı kullanmayı çok iyi biliyorlar. Siyasetçiler ne deseler bile bunu dünyanın diğer ucundan doğru mu değil mi bakıp öğreniyoruz.

Özellikle de bu konuyla ilgili detaylı yazım kelime bul sayfamda var. Onu okumanızı öneririm. Her detayıyla Z Kuşağı'nı tanıttım. Detaylı Z Kuşağı analizim buraya tık tık! Bu yazımı da kısa tutacağım. Yeniden kusura bakmayın. Haftaya dopdolu içeriklerle sizlerle olacağım. Kendinize çok iyi bakın, kitapla kalın!

5 yorum:

  1. Kusur ne demek İremciğim, hepimizin zaman zaman çok yoğun dönemleri oluyor. Sana çok teşekkür ederiz şimdiye dek gösterdiğin her türlü çaba için :))

    YanıtlaSil
  2. Yorumun için çok teşekkür ederim. Evet ben de öyle düşünüyorum. :)

    YanıtlaSil
  3. heeey kolaylıklar sana başarılaar :) bu hafta da ses yok ağaç ev den. yarın o zaman yine ben yazayım diyom, kurban bayramı geliyo ya, bununla ilgili bişi yazayıım, olur mu, bayram anısı gibii :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.