31 Temmuz 2020 Cuma

Ağaç Ev Sohbetleri #49

Herkese yeniden merhaba! İlk önce herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Ağaç Ev Sohbetleri'nde 49. haftayı da bitirdik. 

Bu etkinlikte siz de söz sahibi olabilirsiniz. Tartışmak istediğiniz veya herhangi bir konuda farklı görüşleri merak ediyorsanız, katılın derim! Blog sayfanızın içeriği farklı olabilir ama genel ortak bir katılımla farklı görüşleri okumak, tanımadığımız blog arkadaşlarımızı veya yeni katılanları tanımak aracılığıyla bu etkinlikte tanımış olacağız. Bir nevi kalabalıktan kaçıp, bir ağaç evde toplaşıp sohbet etmek. Haftanın sonunda da konuyla ilgili içerik yazan bütün bloggerların linki Kayıp Fısıltı aracılığıyla paylaşmış olacak. Böylece bu etkinlik unutulmayacak. Şimdiden iyi okumalar...

Bu haftanın konusunu da Sade ve Derin'den geldi: Kurban Bayramı anılarınız var mı?

Yukarıda da belirttiğim gibi öncelikle herkesin bayramını kutlarım. Bu yıl diğer bayramlardan farklı tabi ki. Aslında kendi görüşümü sizleri aktarmak istiyorum. Bu bayramı gerçekten sevmiyorum. Hayvanların özellikle can çekerek öldürülmesine karşıyım. Tabi usulüne göre yapanlar vardır fakat bu bayramı gerçekten hiç sevmiyorum. :( Bu bayramda büyüklerimi, öğretmenlerimi, arkadaşlarımı aramakla geçer diyebilirim. 

Peki sizler nasıl neler yapıyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum. Kendinize çok iyi bakın, kitapla kalın!

10 yorum:

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.