17 Eylül 2020 Perşembe

Doğum Günüm Kutlu Olsun! | Ve 18...

Bugün günlerden 17/09/2020. Ve 18. yaşıma da girdim! Hayat ne kadar da hızlı geçip gidiyor.

Bundan tam bir yıl önce 17. yaşımı sizlerle beraber kutlamıştık. Ve bundan tam 365 gün sonra 18. yaşımı sizlerle kutluyorum. İlk önce herkese nice mutlu, huzurlu ve en önemlisi de sağlıklı yıllar diliyorum. Evet bu yıl ''baya'' zor geçti. Geçmek de bilmiyor gibi. Ama sizlerle bu koca yılı beraber yaşadığımız için ilk önce sizlere çok teşekkür ederim. Yazılarımı takip eden, kitabımla ilgili hem görüşleriniz hem de önerileriniz yapan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız!

18. Kendimi biraz garip hissediyorum açıkçası. Bütün sorumlulukların kendi omzumda olduğunu daha iyi hissediyorsun. Ayrıca bu yükler de katlanarak artıyor. Ama en önemlisi de kendi ayakların üzerinde durmaya yavaş yavaş başlıyorsun. Hayatın gerçek yüzünü, dünyanın hiç de senin hayal ettiğin gibi olmadığını ''dank'' diye anlıyorsun. Yani benim için öyleydi. :) Ama ne olursa olsun o içindeki çocuğu öldürmemek bunların hepsini kül edip gidiyor. Evet 18 güzel bir yaş. Her yaş da güzeldir bence. Çünkü her yaşında yepyeni şeyler öğreniyorsun. Ama en önemlisi de zamanı yani anı yaşamak oluyor. Bu yüzden lütfen sevdiklerinizi sımsıkı sarılın, onları sevdiğinizi söyleyin. Bu zamanlar çok çabuk akıp gidiyor. Bu yüzden bu istediklerini her şeyi yap da ilerde keşke deme. 

17 yaşıma denk öğrendiğim ve asla unutmadığım bir şey bu. Çünkü zaman adaletsizdir... Kendinize çok iyi bakın, daha nice yıllara beraber girme umuduyla... Teşekkür ederim!


27 yorum:

  1. Nice mutlu, sağlıklı yıllar sana İremciğim. Yeni yaşında kitap çıkarma hayalin başta olmak üzere tüm isteklerinin gerçekleşmesini dilerim. Seviyorum başak burçlarını :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Ben de çok seviyorum başakları.... :)

      Sil
  2. nice güzel yaşların olsun 18 harika bir yaştır tadını çıkar :)

    YanıtlaSil
  3. Doğum günün kutlu olsun.
    18. yaş doğum günümü hatırlamıyorum bile ben. Üstünden bir 20 yıl geçmiş zira. 🥺😁
    Sorsan bende 18 yaşındayım ki yani. Kendimi diğer yaşta saymıyorum.
    Değişik aslında.
    Neyse.
    Hayatında başarı, huzur, sağlık ve mutluluk olsun her yaşında. Dilerim ki önünde uzun bir ömür olsun bu şekilde geçen.
    Iyi senelere...
    🎂🌷

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim... :)

      Sil
  4. Nice mutlu yaşlara ♥ Yaşamının hep kıymetini bil...

    YanıtlaSil
  5. nice senelere sevdiklerinle birlikte sağlıkla mutlulukla

    YanıtlaSil
  6. Doğum günün kutlu olsun :) en güzel yaşa adım attın, dolu dolu geçirmen dileğiyle :))

    YanıtlaSil
  7. Doğum günün kutlu olsun Nice mutlu yıllara İrem

    YanıtlaSil
  8. Doğum günün kutlu olsun dilediklerin gerçekleşsin❤️güzeldir 18. yaş:) yeni yaşın tüm güzellikleriyle gelsinn

    YanıtlaSil
  9. doğumgünün kutlu olsunnn :)) bloga giremedim bu ara, yeni gördüm yazını. inşallah nice mutlu huzurlu sağlıklı güzel yılların olur sevdiklerinle ve blog dünyasından da ayrılmazsın inşallah. 18 yaşına girince insan öyle hissediyor gerçekten. sorumluluk artıyor ve korkuyorsun ama bir yandan da tek başına ayaklarının üzerinde duracak olmak insanı sevindiriyor. hayatla tek başına başa çıkıyorsun genelde. dediğin gibi zamanın kıymetini bil ve doya doya yaşa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim!!! Hep birlikte daha nice yıllara... :)

      Sil
  10. Mutlu yıllar diliyoruuum..

    YanıtlaSil
  11. ayyyy yaa bunu okuyup daaa yorum yazmayı unutmuşşum amaniiiin geçen seneyi de hatırlamam mıııı ooooo yaaa zor mor hayat güzeeeel geçer her şeey bu senen en güzel senelerinden biri olcak kuuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım!!! İyi ki varsın... :)

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.