18 Ağustos 2022 Perşembe

Beyaz Ev Üçlemesinin Son Kitabı Çıktı! | Çatı Katı

Herkese yeniden merhaba! Bugün Tünelden Önceki Beyaz Ev serisinin hayranlarına çok güzel bir haberle geldik. Biliyorsunuz ki bu hayran kitlesinin için de Konumuz Kitap okurları da mevcut. Işıl Işık'ın YouTube kanalında açtığı canlı yayınında paylaştığı serinin son kitabını okurseverlerle buluşturdu.

YouTube üzerinden canlı yayın açan Işıl Işık seriye ilham olan gerçek olayı bir sonraki yayınında anlatacağı, ayrıca seriye ait olan üç tane olayı da cumartesi günü paylaşacağını açıkladı. Açıkçası bu seriye ait olayları ve arkasındaki gerçek olayı çok merak ediyorum. Bu seriyi okuyanlara şimdiden duyurmak isterim. Cumartesi günündeki videoyu kaçırmayın derim. Ayrıca Işıl Işık canlı yayınında Çatı Katı'nın diğer satış sitelerinde çıkmasının 22/08/2022 tarihinde olacağını duyurdu. Şimdilik Yediveren Yayınlarının satış yaptığı Butik Kitap adlı sitede ve Trendyol'da mevcut. Ön satış için iki seçenek şu an mevcut. İsterseniz önceden kitabı satın alabilirsiniz. 

Çoğu okurseverin merakla beklediği hatta canlı yayında da yazar Işıl Işık'ın da bahsettiği kitapların maliyetleri konusunda maalesef yayınevinin ve kendinin bir şey yapamayacağını açıkladı. Özellikle de ön satışların bu kadar pahalı olmasının kitap basım maliyetlerinden dolayı olduğunu vurguladı. Ayrıca serinin son kitabı olmasıyla da: ''Ne yazık ki serinin sonuncu kitabı ve sonu da bilmiyorum birazcık üzücü olabilir.'' diyerek serinin hayranlarına göz kırptı.

Çatı Katı'nın özeti ise şöyle; Tüm ülkenin gündemine oturan ve büyük sırlarla dolu Beyaz Ev soruşturmasını yürüten Başkomiser Emris, kendisine ulaşan yeni delillerin ardından araştırmayı derinleştirmeye başlar ve İnterpol'ün desteğiyle yurt dışına taşır. Beyaz Ev'in yeni sahibi Eren ve daha önce Beyaz Ev ile bağlantılı cinayetleri çözen Atlas, Demir ve Ala üçlüsünün de dâhil olduğu özel bir ekip kurar. Daha önce ortadan kaybolan Arden'i bulmak, soruşturmanın devamı ve uluslararası suç örgütünün deşifre edilmesi için kilit rol oynamaktadır. Ancak Arden'den hiçbir iz yoktur. Başkomiser Emris, Arden'i bulmak için uğraşırken Eren için ise eski sevgilisi Arden'e yaklaşmak kendi içinde büyük iç çatışmalara neden olacaktır. 

Tünelden Önceki Beyaz Ev serisinin başarılı yazarı Işıl Işık'tan her bölümünde ayrı bir heyecan ve merak duyacağınız bir polisiye roman... Beyaz Ev üçlemesinin final kitabı Çatı Katı isimli romanla, hikâye sona yaklaşırken kendinizi bir yandan soluk soluğa bir uluslararası soruşturmanın içinde bulacak, öte yandan Beyaz Ev'deki yeni gizemli olaylarla korku ve gerilimi iliklerinize kadar hissetmeye devam edeceksiniz. Peki siz bu maceraya hazır mısınız? Cevabınız ''Evet!'' ise uzun soluklu bir macera sizleri beklemekte.

Seriyi merak edenler için aşağıdaki linklerden ilk kitap Tünelden Önceki Beyaz Ev'i, ikinci kitap Bodrum Katı'ını hem özetlerine hem de kitap yorumlarına kolayca ulaşabilirsiniz.

Beyaz Ev Üçlemesi 👻

Birinci Kitap: Tünelden Önceki Beyaz Ev için buraya tıklayabilirsiniz.
İkinci Kitap: Bodrum Katı için buraya tıklayabilirsiniz.
Üçüncü Kitap: Çatı Katı için buraya tıklayabilirsiniz.

Dediğim gibi serinin son kitabını yakın bir zamanda okuyup sizlerle paylaşacağım. Bundan dolayı çok merak ediyorum konusunu. Eğer aramızda önceden okuyanlar olursa kitaba dair yorumlarını aşağıdaki bölümde bizlerle paylaşabilir.

Peki siz bu seriyi okudunuz mu? Beyaz Ev üçlemesinin son kitabı Çatı Katı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce hikaye nasıl bağlanacak? Yorumlarınızı merakla bekliyorum!

14 yorum:

  1. Bu seriyi bir kaç arkadaşımdan da duymuştum ama yoğun kpss maratonum yüzünden baya bir ara verdim kitap okumaya. Şuan Ben Robot kitabını okuyorum biter bitmez bu seriyi arşivime ekliyorum hocam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun, başarılar dilerim bir sonraki sınavınız için. Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. 😇

      Sil
  2. Seriyi okumadım ama kitaplardaki bu heyecanı çok seviyorum. Sevdiğin kitabın serisini beklemek muhteşem bir his.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Muhteşem bir his olmasına ek beklemek de bir ayrı heves... 😅

      Sil
  3. Bu seriyi sende görüp not almıştım. Son bulduğuna göre bende alabilirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim. 💜 Şimdiden iyi okumalar dilerim.

      Sil
  4. hımmm okurum ben de herhaldeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Çok güzel bir gerilim kitabı! 👻

      Sil
  5. Seriyi okumadım, birkaç kişiden duydum:) Alınacak kitaplar o kadar çok birikti ki yetişemiyorum, okuyacaklarım da aynı şekilde:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Şimdiden keyifli okumalar dilerim.

      Sil
  6. bu seriyi okudum bir yandan gerim gerim gerilir ve korkarken bir yandan da sürükleyici olduğu için okumaya devam ediyordum resmen gün saydım ve hemen sipariş verdim biran önce gelsin de Arden' inde icabına bakalım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Evet, Arden'i çok merak ediyorum.

      Sil
  7. Serinin kitaplarını okudum beğendim buda son serisi daha okumadım kitabı inceledim ama şunu anlayamadım çatı katı neden 22.bölümden başlamış ona bir anlam veremedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ederiz. Spoiler vermeyelim, okurken anlayacaksınız. 🧐😅

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.