31 Ekim 2022 Pazartesi

İçimdeki Melodi Çok Yakında Raflarda!

Sharon M. Draper'in çok satan İçimdeki Müzik'in devam kitabı İçimdeki Melodi çok yakında raflardaki yerini almayı planlıyor.

Dört gün önce Genç Timaş'ın sosyal medya üzerinden paylaştığı duyuruyla İçimdeki Müzik severleri için müjdeyi paylaştı. Bu müjdeyi bir de tadımlık okumayla beraber okurseverlerle buluşturdu. Eğer kitabın ilk yedi sayfasını okumak istiyorsanız Genç Timaş'ın Instagram hesabına göz atabilir ve yedi sayfalık tadımlığı siz de tadabilirsiniz. Ayrıca ilk yedi sayfayı okuduktan sonra yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı da unutmayın.

İçimdeki Melodi için sayılı günlerin kaldığını belirten yayınevi, ön siparişten temin edilebileceğini de belirtti. Eğer siz de ilk basımdan kitabı temin etmek istiyorsanız Genç Timaş'ın web sayfasını takip etmenizi öneririz.

Peki Sharon M. Draper Kimdir?

Sharon M. Draper, 21 Ağustos 1948 tarihinde Cleveland, Ohio'da dünyaya geldi. Afrika Kökenli Amerikalı deneyimini konu alan kitaplarla beş defa Coretta Schott King ödülü kazanmıştır. 

Hazelwood ve Jericho serileri ve tarihi romanı Copper Sun ile ünlü olmuştur. Sharon M. Draper, 2007 yılında NAACP Edebiyat Resim Ödülüne aday gösterildi ve Genç Yetişkin Edebiyatı için Ohioana ödülü almıştır. Cupper Sun ayrıca New York Times Bestseller Listesinde de yer almıştır. Sharon M. Draper, tarafından kaleme alınan son kitabı "İçimdeki Müzik" Genç Timaş tarafından yayımlanmıştır ve aynı zamanda bu kitabı da The New York Times Çok Satanlar listesinde yerini almıştır.

Çok Yakında Raflarda!

New York Times Çok Satan listelerinde aylarca yerini koruyan ve farklı milletlerden milyonlarca okurun kalbinde taht kuran İçimdeki Müzik'in bu çarpıcı devam romanında Melody, tutkusunun peşinden gidebilmek adına korkularıyla yüzleşiyor. 

Melody, artık daha büyük ve daha cesur bir genç kızdır. Onun gibi farklı yeteneklere sahip çocuklara yönelik kamplar olduğunu keşfettikten sonra bir kampa gidebilmek için can atıyor. Ormanda yürüyebileceği, çelik halatla uçabileceği ve hatta ata binebileceği bir yer! Belki de sonunda gerçek bir arkadaş edinebileceği, kendi kararlarını verebileceği hatta kendi başına bir şeyler yapabileceği bir yer rüya gibi! Melody, titreyen kamp ateşinin ışığında ve fırtınaların gücüyle gerçekten ne kadar cesur ve güçlü bir genç kız olduğunu keşfetmek üzere. Peki siz bu yolcuğa hazır mısınız?

''On iki yaşındayım. Tek kelime etmeden nasıl yüksek sesle konuşulur gayet iyi biliyorum''


Peki İçimdeki Melodi Hakkında Yorumlar Nasıl?

Son dört gün kala ön okumanın açılması ve tabii ki de dilimize çevrilene kadar kitabı okuyanlar ve yorumlayanlar oldu. Spoiler olmadan sizlere bu yorumları paylaşmak istedik. İşte kitaba dair yapılan yorumlar:

Sevilen bir hikâyenin tatmin eden, kıymetli devamı. (Kirkus Review)


Melody'nin sesi her zamanki gibi esprili. Çeşitli etnik kökenlerden ve engellere sahip yardımcı karakterler ona saygıyla yaklaşıyor... Onu gerçekten anlayan bir topluluğun parçası olmuş durumda. (Publishers Weekly)


Bu kitapta Melody okulla alakalı tüm problemleri ve sınırları aşmış bir genç kız olarak karşımıza yeniden çıkıyor. Ama bekleyin! Henüz hiçbir şey görmediniz. (GoodReads, Okur Yorumu)


Açıkçası yorumlara bakılınca çok merak edici bir serüven bizi bekliyor gibi duruyor. Peki sizler neler düşünüyorsunuz? İlk kitap İçimdeki Müzik'i okumuş muydunuz? Okuduysanız ikinci kitaptan beklentileriniz neler? Yorumlarda buluşalım!

10 yorum:

  1. Bu kitabın devamı gelecek miydi? Ben daha yeni öğreniyorum maalesef. Şuan buna çok ama çok sevindim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Evet, serinin ikinci kitabı olacak. 😇

      Sil
  2. çizgi roman ön izlemeleri gibi, google da yapıyor bazı e-kitaplarda :) aklımda bakacağım bir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Yayınevinin Instagram sayfasında ön okumayı bulabilirsin. 😇

      Sil
  3. Hımm ben ilkini de görmemiştim bu kitabın bakayım bi.

    YanıtlaSil
  4. İlk kitabı bilerek almamıştım, seri olacak kitaplarda bilerek bekliyorum bazen, şimdi alabilirim, çok merak ediyorum kitabı:))) Kitabın kapak çalışması da çok hoşuma gitti:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Ben de seri olacak kitapları hep bekletirim. Bir ara beklemeden almıştım ve ikinci kitabın çıkması tamı tamına 2 yıl sürmüştü. Bu duyguyu çok iyi biliyorum. 😂😂😂

      Sil
  5. Kitap raflarda yerini aldımı acaba? Aldıysa alacağımda 🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Evet, kitap geçen günlerde satışa sunuldu. Bakabilirsin. ✔

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.