7 Kasım 2022 Pazartesi

Sena Nur Işık'ın Kaleminden Lanetin Tarihi!

Yıldızların Laneti Serisinin yazarı Sena Nur Işık'tan serinin ara kitabı ve bir novella olan Lanetin Tarihi çok yakında raflarda yerini alacak.

Geçen günlerde ilk olarak yazar Sena Nur Işık ve ardından İndigo Kitap Yıldızların Laneti Serisi sevenler için çok güzel bir geri dönüşle serinin devam edeceğini duyurdu. Yıldızların Laneti serisinin ilk kitabı serinin de adı olan Yıldızların Laneti, ikinci kitap Güllerin İhaneti ile yolculuğumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz.

İndigo Kitap'ın Instagram sayfasındaki yaptığı paylaşımla ilk olarak okurlar tarafından kitabın kapak tasarımı dikkat çekti. Özellikle de serinin diğer kitapları da tasarımlarıyla göz kamaştırıyordu. Eğer aramızda serisi elinde olanlar aşağıdaki yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sena Nur Işık'ın Lanetin Tarihi Hakkında Yazdıkları

Sena Nur Işık Instagram sayfasından Lanetin Tarihi hakkında şunları yazdı: ''Lanetin Tarihi, Yıldızların Laneti serisi aklıma düştüğü, kalbimi ısıttığı ilk andan itibaren benimle olan bir kitap. Bir evrenin içinde geçen, karakterlerin ellerinde tuttuğu kitabı sizlere sunmak için hiç olmadığım kadar heyecanlıyım! Nasıl sakladım, söylemeden durdum inanın bilmiyorum. Bir fantastik seriye novella ekleme fikri güzel olmanın yanı sıra farklı olduğu için bazı zamanlar korkmama sebep oldu. Bu süreçte ailem, arkadaşlarım, yayıncım bana destek çıkarak en iyisini yapmama yardımcı oldular ve cesaret verdiler. 

Önce ilk andan itibaren yanımda olan grafikerim, Meral Karduz'a teşekkür etmek istiyorum. Hayalimdeki kapağı anlattığımda istediğimden daha iyisiyle geldiği, her fikrime sıkılmadan evet dediği, benimle çalıştığı için çok çok teşekkür ederim. Sen olmasan bu kadar güzel kapaklar ortaya çıkmazdı!

Her defasında disiplinli olacağımı söyleyip son ana kadar iş bırakarak sabrını zorladığım editörüm, Ömer Anlatan'a çok teşekkür ederim. Yıldızların Laneti serisine başladığım andan beri yanımdaydı ve bana her zaman destek oldu. Bu sektörde beraber büyüdüğümüz için çok şanslıyım!

Yayıncım, İndigo Kitap'a eserlerimi en iyi şekilde çıkardıkları, her zaman yanımda oldukları için teşekkür ederim. Şubat ayından beri kitabı bekleyen, tüm fikirlerime değer verip ilgilenen Yasin Bey'e teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız!

Bu kitabın sonunu getiremeyeceğimden korkarken benden daha heyecanlı olan, beni destekleyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Kitabıma şans veren, paylaşıp büyüten, yanımda olan, imza günlerinde bana sarılan her bir okuruma teşekkür ederim. İyi ki varsınız!'' Açıkçası seriyi okumayanlardan birisi olarak şimdiden Lanetin Tarihi'ni çok merak ediyorum.

Lanetin Tarihi'nin Konusu Nedir?

Sirius İmparatorluğu Kütüphanesi'nin yasaklı kitaplar bölümünde yer alan Lanetin Tarihi, yıldızların lanetinin görüldüğü ilk zamanlardan bu yana yaşananları anlatan bir tarih kitabıdır. Magnus Owen tarafından kaleme alınan bu eser, yüz yıl önce başlayan laneti tüm gerçekliğiyle gözler önüne sermektedir.

Owen, yaşananları görgü tanıklarının deneyimleri, yapılan araştırmalar ve topladığı kanıtlarla zenginleştirirken Yıldızların Savaşı, katliamlar ve kehanetler gibi konulara da ışık tutmuştur. Tarihin tozlu sayfalarını tüm çıplaklığıyla aralayan bu önemli kitap, diğer kadim büyücülerin eserleriyle desteklenerek gerçekleri ortaya koymaktadır.

Yıllardır gizlice konuşulan gerçekleri tüm hatlarıyla anlatan Lanetin Tarihi, harikulade bir kitap. Owen, okuyucuya her duyguyu yaşatmayı başarıyor. (Abaris Quinn, Katliamların Arka Yüzü kitabının yazarı)


Yıldızların Laneti Serisi Kaç Kitaptan Oluşuyor?

Yıldızların Laneti Serisi ✨

Birinci Kitap: Yıldızların Laneti
İkinci Kitap: Güllerin İhaneti

Lanetin Tarihi ise (Yazarımız Sena Nur Işık tarafından düzeltilmesiyle :) ) bir novella ve serinin ara kitabı olarak karşımıza çıkacak.

Seriyi merak edenler için yakında tanıtım linkleri siz okurlarla paylaşılacaktır.

Peki sizler neler düşünüyorsunuz? Kitabın tasarımı hakkında görüşleriniz nasıl? Yıldızların Laneti Serisini okuyanlarımız var mı? Varsa yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.

8 yorum:

  1. bir darkhold esinlenmesi değildir umarım ve umarım beğenirim başlayacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. O zaman yorumlarınızı merakla bekliyoruz. :)

      Sil
  2. Yıldızların Laneti kitabını instagramda çok görmüştüm, merak etmiştim ama almadım:) Serinin diğer kitaplarını takip etmemiştim, yazından öğrendim:)))

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.