31 Mart 2023 Cuma

Sezin Karameşe'nin Yeni Romanı: On Dün Önceki Kız

İlk romanı Otuz Yedi ile büyük yankı uyandıran Sezin Karameşe, zihninin dehlizlerinden çıkardığı yeni romanı On Dün Önceki Kız olağanüstü bir kurguyla yeniden okur karşısında.

Çoğu okurun merakla beklediği roman On Dün Önceki Kız ön siparişe açıldı. İlk kitabı Otuz Yedi ile adından sıkça söz ettiren ve kalemiyle hayran bıraktıran Sezin Karameşe'nin ikinci romanı On Dün Önceki Kız büyük bir ilgiyle karşılandı. 

Hem kitaba dair yapılan yorumlar hem de ön siparişe gelen yoğun istekler okurseverler tarafından olumlu not almaya devam ediyor. Sezin Karameşe kitabın çıkmasına iki hafta kala sosyal medya hesaplarından okuyucularına bu güzel haberi vermişti. Konumuz Kitap ekibi olarak da bu güzel haberi siz okuyucularımızla paylaşmak için can atıyorduk. Şimdi gelelim On Dün Önceki Kız ile ilgili detaylarımıza...

On Dün Önceki Kız'ın Konusu Nedir?

Yaşanmışlıkların acısı, hayatı çekilmez bir hale getirmeye başladığında tek çare ölmek midir? Bir ihtimal daha varsa buna kim hayır diyebilir?

Leyla için bir ihtimal daha vardı ve hayır diyemedi. Yolları Müphem ailesi ile kesiştiğinde hayatına yepyeni bir umut ışığı doğdu. Şimdi, geçmişe ve geleceğe gidecek, her şeyin düzelmesi için elinden geleni yapacaktı. Fakat geleceğe vardığında asla karşılaşmaması gereken biriyle karşılaştı. Yaptığı her hamle olayları daha da içinden çıkılmaz bir noktaya sürüklerken, kendisini aşkı ve arkadaşlığı sorguladığı karanlık bir labirentin içinde çıkış yolu ararken buldu.

Kısacası; Leyla'nın seçimleri hem kendisinin hem de çevresindekilerin hayatlarını etkilerken sürükleyici bir macera da boy göstermeye başlar.

İlk romanı Otuz Yedi ile büyük yankı uyandıran Sezin Karameşe, zihninin dehlizlerinden çıkardığı olağanüstü bir kurguyla yeniden okur karşısında. On Dün Önceki Kız'ı okurken nefesinizi tutacak, gelmesini asla istemediğiniz bir sona merakla koşacaksınız. Ve orada sizi büyük bir sürpriz bekliyor olacak.

Herkesin Bu Hayata Bir Geliş Amacı Vardır...

On Dün Önceki Kız'ın kapakta yer alan "Herkesin bu hayata bir geliş amacı vardır." sözü kitabı en iyi şekilde tanıtmakta. Yazar Sezin Karameşe'nin ilk romanı Otuz Yedi'de olduğu gibi On Dün Önceki Kız'da da zengin hayal gücü ve akıcı anlatımıyla dikkat çekiyor. 

Romanın sonunda okurları şaşırtacak bir sürpriz de bekliyor bizden söylemesi. On Dün Önceki Kız, edebiyat severlerin kaçırmaması gereken bir eser. Sezin Karameşe, ilk romanı Otuz Yedi'de olduğu gibi, bu romanda da okuru şaşırtan ve sürükleyen bir kurguya mevcut. 

On Dün Önceki Kız, zaman yolculuğunun getirdiği sorunları, insan ilişkilerinin karmaşıklığını ve hayatın anlamını sorgulatan bir roman. Okurken nefesinizi tutacak, gelmesini asla istemediğiniz bir sona merakla koşacaksınız. Ve orada sizi büyük bir sürpriz bekliyor olacak.

Peki sizler neler düşünüyorsunuz? Kitabın adı hakkında düşünceleriniz neler? Sezin Karameşe'yi daha önce okumuş muydunuz? Bu romandan beklentileriniz neler? Yorumlarda buluşalım!

6 yorum:

  1. çok ilginç hem isim hem konu bakımından, denk gelirse kaçırmayız, keyifli okumalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Şimdiden keyifli okumalar dilerim. 😇

      Sil

  2. İsmi çok ilginç geldi, duymamıştım:) Bakacağım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Şimdiden keyifli okumalar. ✨

      Sil
  3. hımm duymadım, pekii, not aldım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.