19 Temmuz 2023 Çarşamba

Yıldızların Laneti Serisi Devam Ediyor! | Küllerin Kehaneti

Evet, yanlış duymadınız dostlar! Çok sevilen Yıldızların Laneti serisinin 3. kitabı Küllerin Kehaneti çok yakında raflardaki yerini almış olacak. 

Geçtiğimiz günlerde yazar Sena Nur Işık, sosyal medya hesabından serinin üçüncü kitabını okurlarıyla paylaştı. Seriyi dört gözle bekleyenlere, yazar dördüncü kitabın da olacağını şimdiden duyurdu bizden söylemesi.

Geçtiğimiz aylarda seriye ait olmayan fakat novellası olan Lanetin Tarihini sizlerle paylaşmıştık. İncelemek isterseniz "buraya" tıklayabilirsiniz. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

Yazar Sena Nur Işık sosyal medyadan yeni romanını duyururken serinin devam edeceğini de okuyucularıyla paylaştı.

Küllerin Kehaneti'ne Hazır Mısınız?

Serinin üçüncü kitabı Küllerin Kehaneti ile birlikte okuyucuları büyük bir macera bekliyor. Hadi hep birlikte romanın konusuna bir göz atalım:

Ailesi hakkında saklanan sırları öğrenen Victoria Sirius, gerçek kimliğinin peşine düşemeden bir savaşa sürüklenir. Hamal Birliği'ndeki arkadaşlarıyla beraber Richard Sirius'un ülkenin dört bir yanında gerçekleştirdiği idamlara baskın yapıp kendileri gibi olan çocukları kurtarmaya çalışırlar. Kehanette söylenenler birer birer gerçek olurken Victoria'nın en yakınlarından gördüğü ihanet savaşın seyrini değiştirir. Young taşının parçalarını birleştirerek laneti ortadan kaldırmayı planlarken aşk, ihanet, intikam ve ölüm dört bir yanını sarar. Kazanmak istediği savaş sevdiklerini kaybetmesine sebep olur.

Derin yaralar iyileşse bile ömür boyu izi kalır.


Bir dost ölür, yükselir mavi alevler güç gömülür, kül olur her yer.


"Yıldızlar şahidim olsun. Sana söz veriyorum." diye fısıldadım. "Seni kaybettim ama yüzlerce çocuğu kazanacağım."


Seriyi Merak Edenlere, Devamı Gelecek!

Biraz önce de bahsettiğimiz gibi seri devam edecek. Eğer seriye yeni başlayacaksanız şimdiden haberiniz olsun. Ayrıca Küllerin Kehaneti hakkında bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Roman tamı tamına 304 sayfa olacak ve türü tabii ki de fantastik ve distopik. Roman ciltli ve ciltsiz seçenekleriyle çok yakında satışta olacak. Ayrıca her kitapta poster ve ayraç da yerini alacak. Şimdiden bu güzellikleri görmek için sabırsızlanıyoruz!

Yıldızların Laneti Serisi Kaç Kitaptan Oluşuyor?

Birinci Kitap: Yıldızların Laneti
İkinci Kitap: Güllerin İhaneti
Üçüncü Kitap: Küllerin Kehaneti
... (Devamı Gelecek!)

Novella: Lanetin Tarihi

Peki siz Yıldızların Laneti serisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce serinin üçüncü kitabı nasıl olacak? Ayrıca göz kamaştıran kitap tasarımıyla ilgili neler söylemek isterseniz? Yorumlarda buluşalım!

6 yorum:

  1. Merhabalar.
    Paylaşımını ve tanıtımını yaptığınız kitaplar, konuları itibariyle gerçekten benim de ilgimi çeken konular. Emeğinize ve yüreğinize sağlıklar diler, çok teşekkür ederim. İnşAllah okumak nasip olur. Her defasında ve her zaman söylüyorum:Kitapları çok seviyorum, ancak biraz okuma tembeli bir adam olduğumu da itiraf etmeliyim. Başlayıp da okunmasını tamamlayamadığım o kadar çok yarım kitaplarım var ki, sayısını bilmiyorum.
    Sağlıcakla ve esen kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ederiz. O zaman şimdiden keyifli okumalar dileriz. 😇

      Sil
  2. Bu seriyi merak ediyorum ama okuma fırsatım olmadı henüz. Ben başlayamadan tamamlanacak galiba :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Evet, biz okuyana kadar tamamlanabilir seri.😅

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.