27 Eylül 2023 Çarşamba

Işıl Işık'ın Yeni Romanı: Ona Kadar Say

Evet, yanlış duymadınız. Işıl Işık'ın yeni romanı Ona Kadar Say okurseverlerle buluşuyor!

Tünelden Önceki Beyaz Ev serisinin sonlanmasıyla beraber Işıl Işık okurları gelecek olan yeni romanı beklemekteydiler. Bu bekleyiş de geçtiğimiz günlerde sonlanmış oldu.

Işıl Işık, YouTube hesabından yeni kitabının çok kısa bir zamanda çıkacağını duyurmuştu. Bu duyurunun ardından okurlar bekleyişe geçmişti. 

Şu an için stok ve teslimat süreci Ekim ayının ilk günlerini göstermekte.

Işıl Işık'ın yeni romanına geçmeden önce Tünelden Önceki Beyaz Ev serisini daha okumayanlar varsa "buradan" seri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

Ona Kadar Say Konusu Nedir?

Işıl Işık'ın merakla beklenen yeni romanı Ona Kadar Say'ın konusu ise şöyle:

"Bir ev, bir cinayet. Ya da iki mi demeliyim? Peki ya ölmüş bir insanı yeniden öldürmek mümkündür müdür? Diyelim ki öldürdük; peki bu ikinci bir cinayet sayılır mı?"

İngiltere'de yaşayan ancak bütün dünyaya haberler hazırlayan genç adli muhabir Mabel, aldığı ani bir telefonla Türkiye'ye döner. Bu kez çok bilinmeyenli bir cinayetin ya da suç örgütlerinin izini sürmeyecek, çocukluğundan beri en yakını saydığı, sevdiği birinin beklenmedik ölümünü örten sır perdesini aralamaya çalışacaktır. Ne var ki gelişen olaylar yüzünden çok geçmeden o da bu gizemli olayın bir parçası haline gelir. Bazen mavi bir gökyüzünde, sımsıcak bir güneşte, pofuduk bir bulutta, bir dostun selamında buldum onu ben!

Kendi hikâyeni ve mutluluk şarkını yazman dileğiyle!

2 Ekim İtibariyle Tüm Kitapçılarda!

Işıl Işık'ın yeni kitabı Ona Kadar Say, 2 Ekim tarihinden itibaren tüm kitapçılarda yerini almış olacak. Işıl Işık, kitabının duyurusunun ardından sosyal medya üzerinden şunları da paylaştı:

"Yeni bebeğimiz geldi! Ona Kadar Say (Saklambaç) uzun süredir üzerinde çalıştığım bu yeni hikayede soluksuz bir macera yine sizleri bekliyor dostlarım. Sia Kitap ile birlikte çıkarttığımız bu yeni serinin ön siparişleri yarın açılacak, linkler için takipte kalın! 2 Ekim itibariyle de kitap satan tüm mağazalarda bulabilirsiniz. Yorumlarınızı duymak için ölüyorum..."

Ona Kadar Say, 320 sayfa ve ciltsiz olarak raflardaki yerini 2 Ekim tarihinde almış olacak.

Peki Işıl Işık'ın yeni romanı Ona Kadar Say için heyecanlı mısınız? Kitabın konusu ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Tünelden Önceki Beyaz Ev serisini okumuş muydunuz? Yorumlarda buluşalım!

2 yorum:

  1. Kaç yaş için acaba öğrene bilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ederiz. +16 +18 diyebiliriz içinde korku öğesi bulunduğundan. 😇

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.