8 Nisan 2024 Pazartesi

Eskişehir 3. Kitap Fuarı Başlıyor!


Kitap kokusunu sevenler, yazarlarla buluşmak isteyenler ve edebiyat dünyasına dalmak isteyenler için heyecan verici bir haber var! TÜYAP Eskişehir 3. Kitap Fuarı, 27 Nisan - 5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası - Tüyap Fuar Merkezi'nde kitapseverleri bekliyor.

Fuarın Gündemi

Eskişehir 3. Kitap Fuarı hakkında detaylı bilgiler henüz okurseverlerle paylaşılmadı. Paylaşıldığı an güncel bilgiler sayfamızda paylaşılacaktır.

Yüzlerce Yayınevi ve Binlerce Kitap: Fuar alanında Türkiye'nin önde gelen yayınevleri yer alacak. 
Yüzlerce farklı kategoride binlerce kitap, okuyucularla buluşacak. 
Yazarlarla Buluşmalar: Fuar boyunca, sevilen yazarlar okurlarıyla imza günleri ve söyleşilerde bir araya gelecek. 
Eğlenceli Etkinlikler: Çocuklar için kitap okuma saatleri, atölyeler ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 
Panel ve Söyleşiler: Edebiyat dünyasıyla ilgili güncel konularda paneller ve söyleşiler gerçekleştirilecek.

400'e yakın yayınevi ve sivil toplum kuruluşuyla hazırlanan, Eskişehir şehri ve çevresinin sosyal ve kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan TÜYAP Kitap Fuarı; panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan bir dizi kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Dokuz gün boyunca düzenlenecek etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacaktır.

Peki siz TÜYAP Eskişehir 3. Kitap Fuarı için heyecanlı mısınız? Fuara katılmayı düşünüyor musunuz? Yorumlarda buluşalım!

1 yorum:

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.